VLOG: Lau's make-over

OUTFIT: brun med brun på

Jeg er hjemme fra ferie. Begyndt på arbejde igen. Træning igen. Hverdagen bumler simpelthen allerede derudaaaa’. På den ene side er det fantastisk. På den anden side ekstremt deprimerende. Meeeen hva faan’.. Man kan jo bare hoppe på en flyver, hvis det går helt galt – ing?

Jeg tror alle mennesker, får en post-ferie-depression. Der er jo simpelthen intet, der slår ferie og den måde dagene snegler sig afsted:

“Skal jeg have morgenmad i dag eller springer jeg den bare over og spiser en kæmpe frokost? Er det mon tid til en is allerede? Kan man spise pasta til morgenmad egentlig? Hvornår må jeg tage en lur igen? Hvornår skal jeg have noget at spise igen? Nu tror jeg, at jeg tager en cola og sætter mig lidt i skyggen.”

Det er først, når de 14 dage er gået, man finder ud af hvor hurtigt, de er overstået. Men nu er det er op på hesten og så er det ellers bare i gang med hverdagen. Jeg har skide hamrende travlt på job, fordi jeg har landet den vildeste kampagne. En kampagne hvori der indgår 4 seje bloggere. Jeg kan ikke sige så meget mere, andet end at jeg VIRKELIG glæder mig til at komme i gang med at få den eksekveret. Kender I det, når man bare er rigtig stolt af sit arbejde? Sådan har jeg i hvert fald med denne kampagne. Jeg skal nok vise jer den, når den ruller ud i september 🙂

Nu vil jeg hoppe tilbage til mine storyboards og brainstorming og grafiske løsninger.

Og forresten. Se mit nye sæt. You like? img_5404img_5402img_5405img_5403

Trøje fra Ganni 799kr HER // Bukser fra Ganni 1099kr HER // Sandaler fra et marked i Italien 

<3 – LAU

   

4 kommentarer

 • Louise

  Hej Laura 😊
  Sikke et lækkert sæt! Må jeg være så fræk og spørge, hvad størrelse du har det I? 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   Jeg har buskerne i 36 og trøjen i en 38. Trøjen var udsolgt i 36 – så jeg tog den bar ei 38 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hold kæft, hvor bliver jeg bare glad af at følge dig, Lau! Både her og på Insta! 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Hvor ser du bare dejlig ud, Lau 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VLOG: Lau's make-over