OUTFIT: Rose gold bomber jakke

OUTFIT: Bryllupsgæst #2

Endnu et bryllup er overstået og ØV hvor er det bare surt at disse dage går så hurtigt. Det er jo de bedste dage man overhovedet kan få lov at være med til. Alle er glade, spændte og det kilder i mavsen hele dagen.

Jeg kunne specielt slet ikke vente med at se brudens kjole. OG hende selvfølgelig.  Den silkebluse jeg havde på i kirken – som man kan se nedenfor – var FULDSTÆNDIG gennemblødt fordi jeg græd så meget i kirken. Det er er ret specielt at se sin barndomsveninde som brud – skal jeg altså lige hilse og sige. Hun var så smuk! WOW.

Vil I se hvad jeg havde taget på? Jeg havde nemlig gjort mig umage 😉

Nude var en meget populær farve i lørdags. Alle havde mere eller mindre én eller anden form for nude på:

imageimage// Jakke lignende HER // Nederdel er desværre gammel. Find noget lignende HER // Top HER // Sko lignende HER //

SÅ er der skiftet til festtøj:

imageimageimageKjolen kan klikkes hjem HER

Festen var simpelthen så original og lige i brudeparets ånd. De havde fundet den mest iddyliske går i nordsjælland, hvor de havde brugt laden til selve venue. Ude foran løb der kaniner og høns frit rundt. Jeg var VILD med dette sted. Inde i selve laden var der fylst med halmballer og lyskåder i loftet. Lyder det ikke fedt?

Det er i hvert fald en fest jeg aldrig vil glemme.

<3 – LAU

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: Rose gold bomber jakke