Vil I se mit barndomshjem?

OUTFIT: ECCO shape boots

Sponsoreret


De damer.

Jeg vil nu præsentere jer for de mest behagelige høje støvler jeg nogensinde har haft. Jeg er ikke typen der normalt går i høje støvler – jeg er jo lidt drenget til hverdag med mine sneakers. Men da jeg sagde ja til at samarbejde med Ecco og så disse støvler, var jeg slet ikke i tvivl om, at det var disse mine fødder skulle rocke hele efteråret. Den lille hæl på støvlen er med til at gøre ens look lidt mere sofistikeret end et par udtrådte sneakers.  Udover dét med hælen, så er støvlen i “slangeskind”. Slangeskindslooket er jo det nye sort – så meget bedre kunne kombinationen altså ikke lige blive.

Grunden til at jeg sjældent hopper i de høje sko eller støvler er fordi jeg føler mig for fin. Jeg er lidt mere den casual-kind-of-gal. I hvert fald til hverdag. MEN jeg elsker at fyre op for de høje stylter til fester, bryllupper og fødselsdage. Jeg føler mig sgu lidt lækker og heltinde-ish 😉

Det vigtigeste er dog at det er nogle sko jeg kan holde ud at have på i flere timer og som jeg kan danse i hele natten – hvis det altså er en fest der tillader dét. Her er de her støvler et ret godt bud, hvis jeg selv skal sige det.

Vil I se mine nye smækre støvler? Jaaa I vil da.. Se her:

DSC07123DSC07182DSC07184DSC07155DSC07131DSC07164DSC07191DSC07158DSC07139DSC07183DSC07119DSC07142DSC07169// Skjorte H&M – findes ikke online  //Strik H&M // Nederdel OtherStories // Støvler Ecco //

Apropos heltinde så kører Ecco en rigtig fin kampagne pt, der går ud på at man kan nominere hverdagens heltinder. Ecco udlodder 50.000 DKK. til fire kvinder, som besidder én eller flere af ECCOs kerneværdier: Medmenneskelighed, frihed, innovation eller stil.

Jeg har allerede nomineret én af mine veninder, der næsten lige er blevet mor. Hun har så meget overskud og altid tid til hendes venner og veninder trods hendes lille nuttede bebs. Hun fortjener fandma titlen som heltinde. Hvem ville I nominere?

Nominér en veninde/mor/søster bare en eller anden lige HER.

<3 LAU

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil I se mit barndomshjem?