Tirsdagstippet #4: rens din hud

OUTFIT: fødselsdags- og nytårskjolen

Jeg har jo fødselsdag lige om lidt. D. 19. november for at være helt præcis. Så bliver jeg sgu 28 år. Av. Jeg synes godt nok det der 3-tal sniger sig stille og roligt ind på mig. Men gad vide om det egentlig er så slemt som det lyder?

30 år.  T.R.E.D.I.V.E.

Hmm. Jeg synes, jeg oftere og oftere hører, at 30’erne er det nye – mon ikke det er fordi, at min omgangskreds alle sammen er rundet de 30 eller er godt på vej? 😉

Anyway. Jeg holder stor fødselsdag d. 19. og har inviteret alle mine venner til øl, rosé og flæskesvær på min yndlings vinbar Clarrods & Co. Jeg glæder mig helt vildt til at se dem alle sammen. Der er endda 2 par der flyver hele vejen fra Oslo, så de kan deltage i festen.

Dresscode for aftenen er ikke striks, men jeg har bedt folk om at komme pæne (altså de er alle sammen pæne, men pænere end normalt). Det bidrager bare til den gode stemning, når alle har gjort lidt ekstra ud af sig selv. Jeg har naturligvis købt en ny kjole i samme forbindelse.. SOM jeg også kan bruge til nytår (lidt økonomisk er jeg vel).

Se lige her engang:

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Hvad synes I om kjolen?

<3 – LAU


6816250-3Kjolen er fra Asos til 999 kr og kan købes HER

   

2 kommentarer

 • Laulaubaubau

  Hej Line

  Ja – det er nemlig et godt spørgsmål. Kjolen bliver konstant udsolgt og i tider fyldt op på lager igen.

  Da jeg skulle bestille den, var den kun tilbgae i en størrelse 42. Men jeg VILLE have den, så jeg klikkede den hjem alligevel. Som du kan se på billedernes svømmer jeg på ingen måde i den.

  Jeg har før haft kjolen – i en anden farve – der havde jeg den i en str 38 (som normalt er min rigtige størrelse) og der sad den stramt(!). Så jeg er tilfreds med en str 42.

  Men shhh. Det siger vi ikke til nogen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LineS

  Må man spørge hvad størrelse du har den i? Du ser eddermame smart ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagstippet #4: rens din hud