Vinterjakke til 549 kr

OUTFIT: jeans, skjorte og høje hæle

Sponsoreret


Kan I mon huske, at jeg fortale jer om nogle meget behaglige høje støvler i et tidligere indlæg?

Hvis ikke – kan I se billeder lige HER.  

Nu er det jo ikke verdens højeste hæl, der er på mine nye støvler. Meeeeen nu kan jeg rent faktisk holde ud at have ‘højhælede’ på en HEL dag og nat. Det er ikke noget, jeg kan prale af at have præsteret tidligere. Jeg tror de fleste kender dén med stilletterne i den ene hånd og en fransk hotter i den anden på vej hjem fra byen kl. 5 om morgenen. Næste dag kan man ikke gå af ren smertehelvede i trædepuderne. Av for dælen.

Men det er sgu slut nu takket være mine crazy blåfarvede slangeskindsstøvler.  Det jeg elsker aller mest ved støvlerne, er at de kan peppe ethvert outfit op,  så du både kan tage en tur i byen med veninderne eller til et businessmøde med jobbet

WIN(!)

Jeg har stylet støvlerne med noget så kedeligt som et par jeans og en skjorte – men se lige hvor nice det lige ser ud (hvis jeg selv skal sige det):

imageimageimageimageimageimageimageimageimage

Skorte fra H&M // Jeans fra ACNE // Støvler fra ECCO

Psssst..

Ecco kører en rigtig fin kampagne pt, der går ud på at man kan nominere hverdagens heltinder. Ecco udlodder 50.000 DKK til fire kvinder, som besidder én eller flere af ECCOs kerneværdier: Medmenneskelighed, frihed, innovation eller stil.

Jeg har allerede nomineret én af mine veninder, der næsten lige er blevet mor. Hun har så meget overskud og altid tid til hendes venner og veninder trods hendes lille nuttede bebs. Hun fortjener fandma titlen som heltinde. Hvem ville I nominere?

Nominér en veninde/mor/søster bare en eller anden lige HER.

<3 LAU

   

2 kommentarer

 • Nanna

  Hej 🙂 hvilken str har du skjorten i? Den er virkelig flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   Hej Nanna

   Jeg har den i str 38.

   Den er endnu flottere i virkeligheden 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinterjakke til 549 kr