Afstemningen er slut
   

2 kommentarer

 • Ditte

  Ja jeg må erklære mig enig med Sofie og hendes kommentar. Så sejt du har tabt dig så meget! Men synes nu også du var smækker før, du tabte dig! Og så synes jeg simpelthen mest af alt, jeg er imponeret over din viljestyrke. Hold nu kæft hvor kan jeg ikke træne om morgenen. Pisse sejt du kommer afsted! Gerne lidt tips til det, kunne være Nice!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Laura
  Tænkte på om du kan dele din kostplan/Madtips på bloggen? Kunne godt bruge lidt inspiration hvis man gerne vil spise lidt sundere.
  Pisse sejt at du har tabt dig så meget så hurtigt selvom du også så lækker ud før!
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afstemningen er slut