Udvalget af mænd i København

OUTFIT: min stil i 2014

Som jeg også fortalte i går, så har jeg fået adgang til min gamle blog. Det er virkelig sjovt (og en smule pinligt) at sidde og kigge alle ens gamle tekster og billeder igennem. Det er jo ikke fordi det er sååå lang tid siden. Men på 2 år er der virkelig mange ting der kan nå at ændre sig.

Som fx ens tøjsstil(!) På de billeder I skal til at se, har jeg mit elskede Ganni sæt på. Jeg tror ikke jeg har elsket et sæt ligeså meget, som jeg elskede dette. Jeg brugte det fandma meget.

Billederne herunder er taget fra en dag hvor BitteBitte, Emilie og jeg er ude og kigge på festlokaler ifm en julefrokost vi skulle arrangere for hele kontoret. Dengang arbejdede jeg i Downtown, som er en del af samme fælleskontor med Bloggers Delight (hvor jeg er i dag) og TakeOffer:

Billederne her er fra d. 14. oktober 2014

dsc07372 dsc07406-e1413467861972 dsc07407 dsc07414 dsc07445

Hvad synes I? Er det ikke lidt sjovt at se? 🙂

God lørdag.

<3 – LAU

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udvalget af mænd i København