Brug din pyjamas til hverdag, arbejde og fest...

Outfit: Rød sommerkjole til 79 kr

Jeg vil godt undskylde på forhånd. Kjolen er ej længere at finde på webshoppen. Det er sådan lidt narrefisse agtigt at vise et outfit frem, som jeg ingen gang kan linke til. Men nu gør jeg det altså alligevel. Det er fordelen, ved at det er mig, der har adgangskoden til dette domæne 😉 Kjolen er fra H&M og de har verdens dårligeste webshop – så giv dem skylden!

imageimageimageSandaler HER.imageimageSolbriller kan klikkes hjem HER. Ps. Det er det helt ægte bloggerpose der er gang i her. imageDen her flåååtte sag har jeg – som sagt – fundet på H&M’s webshop.I sidste uge var den der, nu er den der ikke længere. Ellers er der ligende kjoler HER, HER og HER.

<3 LAU

   

5 kommentarer

 • Trine

  Det er altså en nice sommerfarve, den dér:-)
  Og apropos den – hvilken størrelse har du købt toppen i? (den fra h&m i selvsamme farve)
  Ps. Jeg er nødt til at sige, at jeg ææælsker at følge med på din blog, så tak for den og dig! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Det kan du tro – fandt den under udsalg.. Meeen der kostede den godt nok 79.95 haha
  http://m.hm.com/dk/product/42986?article=42986-A Værsgo’ et styks link 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   Hvor er du sej..

   Tak.. Så sender jeg lige linket videre til min veninde 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecolie

  Jeg prøvede lykken og ledte efter den på hm’s hjemmeside – og jeg fandt den!! 🙂 så nu er den bestilt. Den er stadig tilbage i alle størrelser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   WHAT? Fandt du den? Vi du ikke lige smide linket til mig i en kommentar – så er du nice? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brug din pyjamas til hverdag, arbejde og fest...