Parforholdets (klamme) vaner

Outfit: Søndag i sommerhuset

De kloge (vejrguder) havde lovet godt med regn og torden i dag. Jeg tror, at vi var så heldige her i Rørvig, at hele molevitten kom i nat. Min mor har i hvert fald ligget søvnløs pga de vilde tordenbrag hele natten (jeg hørte INTET).  Men solen titter da frem i ny og næ og det er bar’ dajli’. Så jeg er hoppet i et vaskeægte sol-søndag-sommerhus-outfit i dagens anledning.

Faaazjion vil jeg ikke kalde det, men dejlig praktisk – især fordi vi saver i træer.

image imageimageimageKasket fra Ralph Lauren HER // Over-alls – lignende HER og HER // T-shirt – lignende HER // Sneakers fra adidas – HER

Så nu vil jeg hoppe op på stien igen og nakke nogle flere grene 😉

God søndag.

<3 LAU

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Parforholdets (klamme) vaner