Min sygdom: jeg er bange!!

OUTFIT: tørklæder + vinder

— Sponsoreret af Becksöndergaard

For et par uger siden lavede jeg en vlog med en tørklæde-tutorital. Se eller gense den HER. I samme indlæg var der også en konkurrence hvor én af jer heldige kartofler kunne vinde 1500 kr til Becksöndergaards webshop. SHIT en gave hva?

I dag har jeg fundet vinderen. Jeg har faktisk filmet det på Insta Story, så hvis I vil se hvordan det er gået til, så kan I tjekke det HER – det er ikke helt en normal måde at gøre det på 😉

Trommehvirvel… Hvem er mon vinderen? … Det kan I se efter alle billederne #haha

img_3567-jpg fullsizerender-jpgimg_3676 img_3665-jpg img_3661-jpgimg_3575-jpgimg_3655-jpg img_3647-jpg img_3631-jpg img_3621-jpg img_3598-jpg img_3585-jpg img_3579-jpg Rødligt tørklæde HER// Blåligt tørklæde HER // resten er desværre ikke online 

 Vinderen er …. EMMA A.. Du hører fra mig 🙂

Og til resten af flokken.. Få købt jer nogle tørklæder via min rabatkode på 20%, så I kan ligne nogle rigtig sommerduller. Rabatkoden er: TIEYOURSCARF

OBS. Rabatkoden kan ikke kombineres med andre rabatter. 

Benyt koden på webshoppen HER.

<3 – LAU

   

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min sygdom: jeg er bange!!