Tip: Grillmad når det er bedst

Parforholdets (klamme) vaner

Når man har levet i tosomhed i lidt over 3 år ligesom Robert og jeg, så begynder man altså at få nogle underlige vaner (vaner som jeg aldrig i hele mit liv troede jeg ville få).

Kender du ikke dét, at have set en total kliché film om parforhold på tv og tænke: “Sådan bliver det aldrig med os”?

Yeeaaah right. Vent du bare og se!

Jeg har gennem en længere periode gået og lagt mærke til alle de vaner (nogen mere klamme end andre), fordi jeg tænkte, det kunne være sjovt for jer at høre, at det hele altså ikke er rosenrødt og enhjørningeagtigt. Jeg tør nemlig godt at være ærlig (!)

Hvis der er nogen der kender til følgende vaner, så smid mig lige et holla i kommentarfeltet, så jeg ved jeg ikke er alene om det her. N’kay? 😉

Godt.

Kender du det, med at gå på toilettet – lige da man startede med at date – var det mest akavede i hele verden? Jeg ville hellere holde mig, indtil jeg kom hjem igen eller vi fandt et offentligt toilet END at låne hans toilet. For tænk hvis han nu hørte noget eller kunne lugte noget efterfølgende. Kender du så også det, at man er blevet så rolige omkring det hele efter et par år, at man sagtens kan sidde med åben dør, mens man har gang i stortrommen. En prut her og der og også bare hvad der sker.

Kender du det, at du vågner før din bedre halvdel? Du ligger og prøver at falde i søvn igen. Da der er gået tilstrækkelig lang tid og det ikke lykkedes at lulle dig selv i søvn igen, så vækker du også ham. Det er da for kedeligt at ligge dér alene. Men du laver “vækketricket” (tricket hvor han ikke lægger mærke til at du gør det med vilje). Du skal fx på toilettet og kommer til at træde på ham, du sover uroligt og kommer til at ramme ham i hovedet med din arm eller der falder en meget tung bog på gulvet. Det må jo også være kedeligt for ham at ligge dér og sove ing?

Kender du det, at du eller han får en underlig knop på ryggen? Ligeså snart du eller han har fortalt om den her knop, så kribler det helt vildt i fingrene, for at få lov at se den og dernæst massakrere den.  Når den ene knop er massakreret og nærmest blevet til et åbent sår, så går der Go Go Gadget i den og du leder straks efter nye knopper, du kan få lov at pille i. Gad vide hvorfor det er så tilfredstillende at trykke i et andet menneskes knopper (også kaldet bumser)?

Kender du det, at skraldespanden er fyldt og har været det i et stykke tid? Der er ingen af jer der magter at gå ned i gården med den, så begge parter bliver bare ved og ved og ved med at fylde oven i den overdrevet fyldte pose. Begge parter gør det vel egentlig i ren provokation? På et tidspunkt får du nok og overgiver dig – halvt. Du tager skraldespanden op, stiller den ved hoveddøren og går på job. Så kan han sgu tage den resten af vejen. Når du kommer hjem, står den der stadig og alt det klammoella-ness der ligger i posen, er søbet ud over dit flotte hvidbejset trægulv. Det må være det man kalder en loose-loose situation.

Kender du det, at når du lige har støvsuget, så må det være hans tur næste gang? Det vildeste ved den her vane er, at vi har en rengøringsdame, dvs det er meget sjældent vi rent faktisk skal gøre rent, men når der alligevel lige i ny og næ skal svinges en støvsuger, så bliver det husket. Vi kører efter jeg-gjorde-det-sidst-så-nu-er-det-din-tur-mentaliteten hjemme hos os. HVER gang kommer der en mindre diskussion ud af det. Jeg tror jeg vil indføre en “sort (rengørings) bog” derhjemme, så der aldrig hersker tvivl om, hvem der gjorde det sidst. Eller burde man bare blive lidt mere large? 😉

Kender du det, at i starten af jeres forhold var det spændende hver gang man skulle i seng? You gals know what i’m talking about 😉 Man sørgede for at have “no make-up – make up’en” på, lækkert blonde lingerie og en lille fræk duft sprøjtet på halsen. En fræk lille missekat.. Ej skrev jeg lige det? #føj Men jeg prøver jo bare at sætte scenen, så I er helt med n’kay? Anyway.. Efter et par år bliver “no make-up – make up’en” byttet ud med en faktisk no make-up situation, lingeriet med forvaskede bomuldstrusser eller en pyjamas og absolut ingen parfume. Hvad hvis man gik hen og blev allergisk?

Kender du det, at I køber en bil og lige pludselig åbner der sig en helt ny verden af diskussioner? I dét sekund I træder ind i bilen, bliver hele omverdenen ekskluderet og det er kun jer to … Og en radiokanal. Det starter oftest rigtig hyggeligt ud med sang og fjol, men når den ene part skifter radiokanal midt i den andens solo, så bryder helvede løs. Når denne konflikt er færdigdebbateret, så starter de næste problemer bare; hvem kører bedst og hvem kan bedst finde vej? Alt dette sker på blot 5 minutter og resten af turen foregår i komplet tavshed. Burde der ikke bare være 2 rat og 2 radioer i én bil?

Kan I mon nikke genkendende til det her?

image

Hav en dejlig weekend. Jeg sidder lige nu i bikini og soler i Rørvig 😉

<3 LAU

   

5 kommentarer

 • Ragnhild

  Hæhæ, herhjemme har vi kun været kærester i halvandet år, men toiletsituationen er sket for lang tid siden. Vi er meget åbne om ALT – også tis, bæ og prutter 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Hahah! Det er så sandt som det er sagt 😂🙈
  Her hjemme køre vi også med skifte hold på opvasken, da vi er så latterlig heldig ikke at have en opvasker 🙈 Vi har måtte enes om at den der har først fri fra arbejde tager opvasken og hvis man er den heldige med en fridag, så har man også vundet opvasken 😂😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Haha. Så sandt 😂
  Vi har valgt at have rengøringsdame hjemme hos os, så er der ingen diskutioner om det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  HA HA HA! Spot on! Flere af punkterne er SÅ genkendelige 😂😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hahah, den er så spot on! Jeg er glad for, at I også tæller hver en støvsugning, for det gør der virkelig også hjemme hos os 🙈 Det kan være, at vi skulle få noget rengøringshjælp og dermed komme udenom milimeterdemokratiet 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip: Grillmad når det er bedst