9 seje t-shirts til 79 kr

Postkort fra Cypern

Eveleos Country House Så kom dagen hvor ferien er ved at lakke mod enden. Lige nu sidder jeg ved poolen og spiser morgenmad og glæder mig faktisk til at komme hjem. Jeg havde jo kun én uge hjemme efter New York og så var det afsted igen. Jeg kan virkelig godt lide hverdagene og jeg glæder mig til at komme på arbejde (hvor sygt det end lyder) og komme rigtig igang med træningen igen. Selvom jeg får løbet på mine ferier, så er det rutinen jeg savner.

Det har været en helt fantastisk tur her på Cypern og jeg har aldrig rejst med et så gennemført koncept – som Eliza Was Here – før. Det har virkelig været en stor oplevelse at rejse på denne måde. Som forklaret tidligere (HER), så er Eliza Was Here jo et lidt anderledes koncept. Et koncept som jeg kommer til at bruge igen. Jeg har allerede talt med Rob om det og han er også helt oppe og køre over denne måde at rejse på. Jeg skriver et mere dybdegående indlæg når jeg kommer hjem om turen og om Eliza Was Here.img_2044 img_1981 img_1978 img_1820img_1792 img_1788img_1754 img_1739 img_2200img_2073img_2158000058bc-baae-4ea3-8894-bf96a0da93f0c29097a1-6a3d-4eed-827c-c176196d5959 <3 – LAU

   

4 kommentarer

 • Sophie

  Hej Laura, først og fremmest – hvor ser det skønt ud! <3
  Jeg kunne godt tænke mig at høre om du har haft i tankerne at lave en opfølgende indlæg omkring din krop (kg osv) og om hvordan det har været at vedligeholde din "nye" vægt. Dét kan jo for mange godt være en kamp, så det kunne være interessant evt. at høre hvordan det går med dig efter dit endt forløb hos Line. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eleonora

  Virkelig flot bikini! Hvor er den fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lara

  Man kan ikke se dine billeder 😬

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   Pis altså. Jeg tror det er netværket hernede. Hvad hvis du kigger nu? Jeg tror det virker 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 seje t-shirts til 79 kr