OUTFIT: læder og nederdel

Reality tv når det er bedst

Sponsoreret indlægimg_8703

Selvom jeg er 28 år gammel, så bliver jeg aldrig for gammel til reality tv. Og ved I hvorfor? Jeg får det simpelthen så godt med mig selv og mit liv når jeg ser det. Nøj… Jeg får det godt.

Når jeg sidder derhjemme og ser det, må jeg ikke se det på tv’et for Robert. Jeg SKAL se det på computeren med hørebøffer på. Han kan simpelthen ikke tåle synet eller lyden af reality. Han siger at man bliver dum og ens hjerneceller stille og roligt forsvinder når man ser reality tv. Det er lige netop dét, som jeg synes der er rart. Altså ikke at mine hjerneceller forsvinder (hvilket de selvfølgelig ikke gør, men er en påstand som Robert har fundet på) men at man kan lægge hjernen under sofaen, mens man kigger på de fuldstændige vanvittige mennesker i tv’et.

Jeg tror de fleste kender til MTV programmet Ex On The Beach. Men spørgsmålet er, om I ved, der er kommet en sæson 6?  HVIS der sidder nogen derude og aldrig har hørt om dette program, så kan jeg lynhurtigt fortælle at det handler om 8 singler der samles på en strand (i en villa). Undervejs dukker der nogle af deltagernes ex kærester op. Der bliver knaldet, kysset, kælet og nusset på kryds og tværs. Dette kan kun medfører én ting – DRAAAAMA.

Uuuh. I love it 😉

I afsnit 1 bliver man introduceret for 8 deltager. Og det er de mest hjernedøde personer, jeg har længe har set på tv:

  • Alex. Ham der er kæmpe nørd, men stadig to hot to function.
  • Nicole. Hende der er ex kæreste med en af fyrene, som laver kæmpe drama.
  • Zaralena. Hende der elsker hunde OG gennemsigtige kjoler
  • Joe. Ham der er ex kæreste med en af pigerne, som også laver kæmpe drama.
  • Josh. Ham der er en kæmpe fuckboy og blærer sig med at have haft sex med flere piger på én gang
  • Maisie. Hende der har æsler(!) derhjemme + hun mener hun er en 11’er.
  • Sean. Ham der er stripper til hverdag. Han kalder sig selv for en moderne JACK SPARROW. Åh gud.
  • Harriette. Hende der er lidt for kendt til det her sted. Kæmpe diva.
  • Zahida. Hende den sindssyge der stalker hendes ex’s.
  • Ross. Ham der har deltaget i programmet tidligere og typen som hælder champagne udover sig selv i introen.

9ea1c146-637e-4c27-80d4-7a33780daa0f

Jeg kan afsløre at der er allerede er sindssyg pigedrama, ekstrem flirteri (flirteri som jeg aldrig har set eller hørt det før), nogen der hooker op, skænderier, konkurrencer om hvem der først scorer og jeg kunne blive ved + flere ex kærester end nogensinde før.

Jeg synes det er så underholdende og fascinerede at der findes mennesker, der vil udstille sig selv på denne måde og deltage i progammer som dette. Jeg sluger det råt simpelthen.

Det skal lige siges at programmet vises hver søndag kl.22 på MTV. Derudover kan det ses online HER. Enten skal man oprette sig, ellers så tilbyder nogen tv udbyder gratis premium adgang.

Hvad er jeres yndlings reality tv?

<3 – LAU

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: læder og nederdel