Ny lejlighed og skandinaviske plakater

Røde striber og en dårlig nyhed

Vi kan starte med den dårlige nyhed. Og det er at Rob og jeg ikke kan købe den lejlighed jeg forklarede om HER. Jeg har været såååå ked af det både i går og i dag, da jeg ligesom havde set hele vores fremtid for mig i den skide lejlighed. Jeg er også en idiot, at jeg begynder at gå og drømme så meget, uden at have kigget regnskaberne igennem. Vi kunne godt have købt lejligheden, men ville ikke have råd til salt på ægget og alle ved godt at æg ikke smager godt uden salt. Jeg har sgu grædt! Sådan hulket fordi at det virkede så perfekt. Men jeg er NÆSTEN videre allerede og er allerede begyndt at lede videre. Selvom der ikke er nogle lejligheder på markedet, der lever op til “vores”. Pis os’. Så hvis I hører om noget nice – hit me gurls.

TILGENGÆLD har jeg fået mig en rigtig flot stribet bluse, som jeg er meget glad for. Ikke helt så glad som jeg var for lejligheden. Men det er de små ting der tæller ing? 9566108a-f248-48fc-a6ed-d8855495c5fb 74dba81a-7b35-4a1f-a12d-0b1c0df37dc1 90a260af-e2be-459f-9c57-4ea45a8757dcMin trøje kan købes HER // Sandalerne er fra zara og kan ikke købes længere 

Derudover har jeg fundet en masse seje ting til jer med røde striber. Jeg er virkelig vild med striber – især om sommeren og så i rød. Flooooot: collagereklamelinks: 1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER

<3 – LAU

   

12 kommentarer

 • Kat

  Hej LauLau – du ser meget fin ud. Specielt med den lækre kulør oveni. Jeg har tænkt over noget i et stykke tid, og det er måske et totalt snagespørgsmål – men så tænker jeg, at du må skrive, hvis det er for meget. Men jeg er total nysgerrig efter, hvorfor vi aldrig hører noget om din tidligere twinnie, Emilie. I var da nærmest uadskillelige…? Eller er det bare mig? /Kat

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   Hahaha.. Ja du er en lille nysgerrig én 😉

   Vi taler ikke sammen i dag. Der er som sådan ikke sket noget – andet end hun fik en kæreste. Den samme gamle historie du ved! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Jeg vil også meget gerne vide, hvilken str. din smukke bluse er 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hej Lau!

  Sååå fin bluse. Hvad str har du din i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Ej, hvor ser du hammer sommer lækker ud! 😍 Jeg vil også gerne høre, hvor bukserne er fra 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   TAAAAAAK <3 Bukserne er fra Weekday- kan desværre ikke huske modellen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • hanne

  Hej Laura! hvor er du fin! Jeg vil smadder gerne købe en trøje som din, men linket virker ikke. og heller ikke på ting 1 og 2? Hvis jeg har ret.. kan være specialesumpen gør mig skør. 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   Hej Hanne. Ej tak 🙂
   Links virker altså helt fint hos mig.. Så jeg ved ikke hvorfor det ikke virker hos dig? :-/

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rie

   Linket virkede heller ikke hos mig, men da jeg genindlæste siden, gjorde det!

   – Lau, hvor er dine bukser fra?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   Bukserne er fra Weekday- kan desværre ikke huske modellen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny lejlighed og skandinaviske plakater