9 sommerkjoler fra Mango

Rosé Ruten 2017

skaermbillede-2017-05-29-kl-13-50-28Frosé fra Lo Jo’s Social 

Det er vist ikke gået nogens næse forbi, at jeg elsker rosé. Jeg har rigtig mange stamsteder, jeg kommer når jeg har lyst til rosé med vennerne. Og hvorfor ikke dele dem med jer? Vejret har jo vist sig for sin bedst side, de sidste par dage. Og intet andet end solskin og rosé, går bedre hånd i hånd. Næste gang du får lyst til rosé, så tag forbi ét af mine yndlingssteder:

skaermbillede-2017-05-29-kl-14-02-49

Torvehallerne

Jeg tror udemærket at I alle sammen kender Torvehallerne. Torvehallerne er jo min nabo, hvorfor jeg tilbringer rigtig meget tid dernede. Mine yndlingssteder dernede er: Un Mercato (de laver gode rosmarin pommes, aperols og selvfølgelig sælger de rosé), den lille franske vinbar “Le Petit” (du må gerne tage dit glas med ud i solen hvis du lover at aflevere det tilbage) og sidst men ikke mindst de forskellige små vinhandlere. De har altid kolde flasker på køl. Køb en flaske og sæt dig ud på pladsen og nyd vejret og live-musikken (når det er der).

Lo Jo’s Social

Jeg besøgte faktisk først Lo Jo’s for første gang i sidste uge. Men jeg faldt fuldstændig på røven over deres koncept og deres menukort. Her får man serveret dele-mad. Alle mulige forskellige retter: burger, pommes, majs, muslinger, tartar og jeg kunen blive ved. DERUDOVER har de en drink der bliver sommerens favorit: FROSÈ. Frosen rosé (se det øverste billede her i indlægget). Så bliver det altså ikke meget bedre 🙂

Fedtegreven

Fedtegreven er jo en af KBH’s små perler. Joachim der er en af medejerne, har fundet deres egen lille vinimport. Alt deres vin er bio – også roséen – og det smager haaaaammer godt. Hvis du er heldig, kan du få en plads udenfor i solen (de har kun 2 borde). Der er aftensol, så det er bare om at komme derned i god tid. Derudover har de en drink på kortet der hedder Grape Spritz- prøv den. Bare prøv den!

Ofelia Beach/Plads

Hvis vejret er top. Så hop ned forbi Ofelia Beach/Plads. Her kan man bade, høre live-musik og drikke rosé alt sammen på samme tid. Ofelia Beach/Plads, ligger lige bag Skuespillerhuset. Ofte er der også madboder, med alt hvad mavsen begærer. Det er liggestole og sindssyg sommerstemning.

Cava Bar

Cava Bar lå i gamle dage nede i Torvehallerne. Er der nogen af jer der kan huske det? Det var mit stam-stamsted dengang. Anywhow. I dag ligger det på Gammel Strand. De har fået et kæmpe udendørs område og de har live musik hver torsdag (nok kun her om sommeren) og så har de selvfølgelig cava i alle afskygninger. Selvfølgelig også rosécava. Endnu et sted der bare gør København til verdens bedste by om sommeren.

img_2847Grape Spritz fra Fedtegreven

God sommer og god rosé rute.

<3 – LAU

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 sommerkjoler fra Mango