To løb på én weekend

Sådan får du de flotteste lyse striber i håret..

Skærmbillede 2016-06-13 kl. 09.21.25… Du tager din telefon, ringer til min frisør og booker en tid(!)

Jeg var til frisøren forleden, hvilket er en af de ting jeg elsker aller mest at forkæle mig selv med. Dels fordi jeg ikke kan udstå udvoksninger og dels fordi jeg har verdens sødeste og dygtigeste frisør. Han hedder Thomas og han forstår bare at rammen farven og frisuren – lige i røven – hver evig eneste gang.

Jeg har gået hos Thomas i cirka i et års tid – før det havde jeg ikke en fast frisør. Jeg har nemlig aldrig fundet én som jeg synes har gjort det godt nok. Jeg har faktisk næsten altid været ked af det efter en tur hos frisøren. Hver evig eneste gang er det nemlig gået galt; da jeg bad om at få håret lysnet, blev det hvidt, når jeg har bedt om en studsning – har jeg fået etager og når jeg har sagt striber, så er jeg gået derfra med centerhår – I ved store tykke og grimme striber. MEN sådan er det heldigvis ikke i dag. Nu føler jeg mig som Queen B, hver evig eneste gang jeg forlader salonen.

Salonen hedder GURU HAIR og ligger på Lille Strandstræde – næsten lige ved siden af min yndlings vinbar, som jeg fortalte jer om HER. Så kan I næsten selv gætte jer til hvad der sker efter hver evig eneste frisørtid ing? 🙂

image

Som I kan se på det øverste billede, så forstår Thomas at lave en lækker omgang lyse striber. Det ser så mega naturligt ud and i låååve it. Og du kan være sikker på at sådan ser det ud HVER gang. Ikke noget med baconstriberne, de gullige toner eller dårlig smag generelt.

Skærmbillede 2016-06-12 kl. 22.21.22Skærmbillede 2016-06-12 kl. 22.23.11imageSe selv Queen B.. Eller ish.. Eller én der er glad for sit nye hår i hvert fald. 

Guru Hair og Thomas kan varmt anbefales hvis du skal have lavet lyse striber og studset dit fehår (og garanteret også en hel masse andre ting, nu er det jo bare det han altid ordner på mig).

Det skal lige siges at dette på ingen måde er sponsoreret – min anbefaling kommer direkte fra hjertet.

<3 LAU

   

2 kommentarer

 • Ditte

  Hej Laura! Kan du ikke en dag lave en lille guide til, hvordan du sætter dit hår, når du sætter det op? 😀 Jeg har nemlig selv page, og jeg er seriøst en idiot til at sætte pænt hår… synes altid dit ser så flot ud på billeder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   Hej Ditte

   Det kan du da tro jeg kan.. Selvom jeg ikke selv synes mit hår sidder særlig nice – sådan er det vel altid ing?

   Jeg får lavet et lille inspirationsindlæg her i weekenden.

   Rigtig go fredag.

   <3 LAU

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To løb på én weekend