20 x vigtig viden - ligegyldig info

Sådan her bor jeg..

Hrrellow gurls..

At vise frem hvordan jeg bor, synes jeg faktisk er en lille bitte smule angstprovokerende. Mit (og Roberts) hjem er jo vores lille base og her har vi altid fred og ro. Arrrggh eller sådan da. For der er fandma da ikke ro og fred, når opvasken skal tages, afløbet i badet skal renses, skraldet skal bæres ned og vasketøjet skal lægges sammen og/eller hænges op. Thank god vi har en rengøringsdame – ellers havde vi nok ikke været kærester i dag 😉

Ens hjem afspejler også ens personlighed – synes jeg. DERFOR får I ihvertifald ikke lov til at se ind i mine skabe og ind i soveværelset. Vi har simpelthen så meget tøj, så mange sko og så meget lort generelt, som vi ikke ved hvor vi skal gøre af på vores 80(-ish) kvadratmeter. Så hvis der er nogen der ligger inde med nogle gode skoopbevaringsmuligheder – halla at me n’kay ?

Vi har faktisk lige fået nye spisebordsstole, som jeg bare ææælsker. De passer SÅ godt til resten af møblementet – vi kører nemlig det-rå-stål-look herhjemme.  Vi har taburetter, sofabord, opbevaringskasser – og jeg kunne blive ved – i det-rå-stål-look og nu også spisebordsstole.  Jaaaahhh!!! JA, jeg kan faktisk godt lide når det matcher en lille smule. Ligesom at sokkerne godt må matche farven på ens tørklæde eller bluse. Og sååårn’ er det!

image– Spisestue –

image

Stolene er fra FuhrHome og kan klikkes hjem HER. FuhrHome er et nyåbnet koncept, der udelukkende producerer møbler og design i genbrugsmaterialer. Ret sejt! Jeg er ret vild med tanken om at jeg ved køb af genbrug, har været med til at støtte den del af økonomien som har fokus på miljøvenlige teknologier. Det var der altså flere der kunne lære lidt af. BUM.

Fordi stolene er lavet af genbrugsmaterialer, så har stolene hver deres look – altså hver deres farvenuance. Pretty damn rustikt. Det sejeste af det hele er, at hvis jeg bliver træt af metal-looket, så kan jeg for 95 kr. få stolene lakeret i lige præcis den farve jeg ønsker. Måske det kunne være ret sejt at farve to af stolene i hver deres farve allerede nu – hvad tænker I? Se hvordan stolene også kan se ud HER.

image– Stue- : som man kan se matcher stolene ret fint sofabordet.

image– Spisestue -: Stolene kan klikkes hjem HER, Bord er fra Ellos og er ikke på  hjemmesiden længere og Gulvtæppe er fra ELLOS.

image– Køkken- : mere stål. Den blå hylde er en vintage hattehylde. Det er desuden de mest uduelige pander i hele verden der hænger på hattehylden – som selvfølgelig har kostet en halv bondegård. Nu hænger de så bare her som pynt. Tssssk. 

image– Spisestue- 

Selvom jeg er så overbegejstret for mine nye stole, så skal det lige siges at FuhrHome også laver andet stole. De laver bl.a. sofaer, bænke, taburetter, natborde og puffer og det er ALT sammen lavet i hånden og i genbrugsmaterialer. Pssstt.. De har tilmed gratis levering. WIN!

Jeg vil råde alle til at følge med på FuhrHomes Facebook lige HER, da de løbende har seje konkurrencer kørende.

Hav en dejlig dag.

<3 LAU

 Indlægget er lavet i samarbejde med FuhrHome.com
   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20 x vigtig viden - ligegyldig info