Guide: Københavns bedste vinbar

Sådan så jeg ud i går

Glædelig søndag trunter..

Jeg var til 60 års fødselsdag i går aftes. Min mosters mand fyldte rundt og det skulle fejres.. Hvilket jeg lige skal love for at både han selv og hans gæster sørgede for. Jeg var på vandvognen – jeg kom vist til at sige at jeg ikke havde behov for at drikke på vej derop og at jeg nok skulle køre hjem. DÅMT sagt Laulau. Bare dååååmt! Derfor måtte jeg jo finde på nogle andre ting at lave, da de ægte voksne sejlede rundt. Jeg tog min søster under armen og fik hende til at tage nogle vaskeægte outfitbilleder – midt ude på golfbanen (festen blev holdt på Hillerød golfbane) fordi jeg så en stor, flot Rododendronbusk. Lidt blogger er der vel gemt i mig 😉

Taaadaaa. Hvad siger I så – det er da nogle ret fine billeder ing?

image

image imageimage imageNederdelen er desværre en gammel sag fra H&M, Læderjakken kan klikkes hjem HER, Blondetoppen er fra Zara og stilletter kan klikkes hjem HER.

<3 LAU

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide: Københavns bedste vinbar