UGEN DER GIK: Rørvig, vinsmagning og pøller - masser af pøller.

Solbrunt face med én dråbe

 

image

image

image

image

 

Hvis I ligesom mig elsker en god kulør i face uanset årstid, så tror jeg altså jeg har fundet løsningen. Jeg fik nemlig en pakke med posten i går med godter fra The Body Shop og den første ting jeg greb fat i, var selvfølgelig den flacon hvorpå der står noget med SUN på.  Jeg er en sucker for sol, varme og kulørte kinder – så jeg måtte da lige finde ud af hvad søren den her lille bandit kunne gøre for mig som det første.

Det viser sig at være en mørkebrun gel (og den er IKKE-glitrende – hvilket er altafgørende for mig. Fårk jeg hader glimmer i face). Den her gel blander du bare med din dagcreme og vupti så har du en solbrun glød. Du kan blande ligeså meget i som du har lyst til. Du kan garanteret også køre gelen direkte i hovedet, men så ender du nok med at se lidt mærkelig ud. Sådan lidt poletneger agtig. Men det er der måske også nogen der synes er pænt (pssst… dem fra Amager og vestegnen) 😉

laulauface

Det er jo PSYKO moderne med marmor i baggrunden på alle billeder der bliver taget. Desværre er det lille bitte marmorbord jeg har derhjemme ikke stort nok til at fylde baggrunden ud her. Men please sig at det stadig er fazjion? Her har jeg lige smurt gelen i face og har INTET andet make up på. Skynd jer ned og få fingerne i den her lille bandit (koster kun 150 kr) og gå hjem og tag nogle billeder af jeres flotte tan – helst med marmor baggrund ing?

À tout á l’heure.

<3 LAU

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGEN DER GIK: Rørvig, vinsmagning og pøller - masser af pøller.