Denimshorts med badges

Som at have smør på fødderne

image

Se lige hvad jeg er så heldig at have fået fingrene i idag! adidas NMD’er i hvide!?!?!? Come on det er en fed sko – ing?

Hvis jeg var dig, var det NU, at jeg var blevet jaloux 😉

Når man stikker fusserne i dem, så føles det som smør. Det må være mine nye yndlings sneakers det her! Uanset hvor jeg har ledt, så er de udsolgt. Så jeg kan desværre ingen gang være behjælpelig med at dele et link. TIL GENGÆLD er de kommet i en ny og lækker farve – sådan lidt sand agtig. Se dem HER.

Dette var ikke meget mere end et vaskeægte blærerøvs blogindlæg #duelskerdet!

Hav en dejlig mandag aften 🙂

<3 LAU

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Denimshorts med badges