Jeg har for højt stofskifte

Sommerens nye drink: Lillet

På det sidste har jeg lagt mærke til en drink, en drink der minder lidt om Aperol Spritz – let, forfriskende og sommerlig. Der er flere og flere steder, der er begyndt at servere denne drink og jeg har jeg smagt den 2 gange nu. Begge gange er jeg faldet på røven over, hvor lækker den er. Aperol go home (i hvert fald for nu) 😉

Drinken hedder Lillet og hovedeingrediensen består af Lillet Blanc (se HER). Beskrivelsen af denne aperitif er:

“Lillet præsenterer en række forfriskende aperitif med en blød og frugtagtig smag, en af disse aperitif er Lillet Blanc.Hovedingrediensen i Lillet Blanc er druesorten Sémilon, der giver en fyldig og frisk struktur.Lillet Blanc præsenterer en gylden farve og en blomsterlig aroma, der ledsages af noter af kandiseret appelsin, honning, fyrretræsharpiks og eksotiske frugter, hvilket giver en fyldig og frisk smag.”

Se lige engang hvor lækkert den ser ud: img_3407img_3411img_3427img_3403

WOW hvor smager det bare fantastisk. Opskriften lyder således:

  • 1/2 dl. Lillet Blanc
  • 1 dl. tonic
  •  1 skive agurk
  • 1 skive jordbær
  • Knust is (eller hvad I nu har)
  • Mynte til toppen

Jeg havde ikke lige en agurk og mynte ved hånden, så jeg kom kun jordbær i og basilikum på. Det fungede skide godt. Jeg tror faktisk, at I kan komme lige præcis det i drinken, som I har lyst til.

God fornøjelse gurls 🙂

<3- LAU

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har for højt stofskifte