OUTFIT: sporty spice

Status på mit (løbe) liv

Nå d’damer..img_0646

SÅ kom dagen hvor jeg tager på ferie. Er I klar over hvor meget jeg har glædet mig til denne ferie? Den er simpelthen så tiltrængt at I slet ikke forstår det. Jeg synes at dagene flyver afsted og uden man når at se sig om er det igen en ny måned. Det kan godt stresse mig lidt – nok mest arbejdswise. Der er så meget man gerne vil nå, men det kommer bare ikke til at ske, fordi der er så mange ad hov ting der skal laves hele tiden. Åhh. Jeg tror alle ville have godt af en time eller ti mere i døgnet..

Og så tænker I nok.. Uhh hva.. Se lige mig have travlt. Men sådan er det altså. Punktum.

Derudover har jeg lige sendt en mail til adidas (jeg er ambassadør for adidas running). FORDI.. I ved jo nok jeg har mit eget lille løbehold onsdag morgen ik? Dette hold har jeg fået afsat de sidste 3 gange (også næste uge) fordi jeg simpelthen ikke finder glæde i at løbe pt. Derudover kan jeg heller ikke løbe. I morges prøvede jeg at løbe og kunne ingen gang løbe 1 kilometer. WHAT? wow hvor er det bare frustrerende, demotiverende og latterligt.

Jeg har ikke sagt noget nogen steder, da jeg synes det er pinligt og fordi jeg ikke har ville indrømme det over for mig selv.

Efter mit 12 ugers træningsforløb med Line – hvor der var ekstremt meget fokus på tung tung tung styrketræning – er det ligesom om at min krop  har sagt fra overfor løb. I og med at vægten er dalet og min kropsfedt er på det laveste, har min krop ikke kunne holde til løb. Jeg er helt nede i kulkælderen over det og har flere gange grædt på en (forsøgt) løbetur. Min passion for løb er fuldstændig forsvundet!! Jeg kan nærmest blive i helt dårligt humør over at vide jeg skal på en løbetur, fordi jeg ved at jeg ikke kan klare det. Efterhånden er ligeså meget psykisk som fysisk. ØV!!!

I går havde jeg aftalt at mødes med Joanna.  Joanna er også adidas runner. Desuden er hun personlig træner, skide hamrende sej til alt hvad der omhandler kost, en pisse god løber, en rigtig god veninde og bare en super sød pige. Vi tog en snak om løb og hvad løb gør for mig (eller gjorde for mig). De første ting jeg tænkte på ift mit tidligere løb var: frihed, afkobling, ro og glæde (nøj hvor savner disse følelser)

De 4 følelser har Joe lovet at hjælpe mig med at få tilbage i min bevidsthed. Jeg skruer derfor ned på styrketræning og gør hvad Joe siger jeg skal den næste stykke tid. Hun laver altså et program til mig, som jeg glæder mig til at få fingrene i. Hvis jeg må, kan jeg dele det med jer 🙂

JEG VIL KUNNE LØBE IGEN.

Jeg håber I vil følge med i mit mål om at blive en god løber igen.

<3 – LAU

Følg Joanna på hendes blog HER eller på hendes Instagram HER

img_0703

   

3 kommentarer

 • Camilla L W

  Du og den (løbeglæden altså) kommer tilbage igen – stronger than ever, og vi glæder os til det <3 Giv lige hovedet og benene en god velfortjent pause …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Laura,
  Hvor er det dejligt, at du deler. Har du lyst til at uddybe lidt ifht. sammenhængen mellem din styrketræning og dit løb og fedtprocent osv? Tror nemlig ikke helt jeg forstår det, men det ville være fedt at blive klogere.

  Jeg er slet ikke så slank som dig (eller i så god form som dig), men jeg dyrker crossfit (total på hobbyplan) og prøvede at være med på dit løbehold den første onsdag i januar, hvor jeg måtte vende om, fordi min løbeform var elendig. Måske du husker det.
  Men dét kom total bag på mig – netop fordi jeg måske følte mig i god form fra crossfit, så jeg tænkte “HAH, jeg kan da snildt løbe 5 km”. Hold kæft det var pinligt for mig at måtte erkende, at jeg ikke kunne.

  Jeg er dog netop påbegyndt løb via en løbeapp sideløbende med min træning i crossfit. Men ved du om der er en sammenhæng mellem styrketræning og løb, ifht. hvordan det påvirker ens løb? Det kunne være lidt interessant at vide, da det også lyder som om det er det du lægger op til i dit indlæg.

  Kh Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asse

  Hej Lau, hvor er det sejt at du tør være så ærlig omkring din manglende løbeglæde, når det egentlig er det du udadtil/’ansat’/ambassadør for at vise du elsker.
  Jeg har selv oplevet samme form for mangel på løbeglæde, og kan 100p sætter mig ind i dit problem. Jeg har ikke været professionel løber eller noget, men løb og glæden derved, har igennem de seneste mange år været en stor del af mig, og netop derfor, var det også et stort tabu/mega ærgelig ting for mig, at miste løbglæden, ikke kun overfor mig selv, men også overfor dem omkring mig, som identificerede mig som en habil løber.
  Men det er vel altid svært at miste glæden ved noget som man har været god tid/haft passion for og fundet glæde ved. Men jeg gror samtidigt at det hele kan gå af fløjten, hvis løb, for dig f.eks på det seneste har været forbundet med dit vægttab og forbundet med pligt frem for glæde, og at det dermed er sat i relation til en mindre god ting/lystbetonet ting.
  Jeg har fundet læbeglæden igen, og håber det samme vil ske for dig, for det er så fedt, at mærke hvad det egentlig gør af gode ting ved én og éns humør.
  Håber du finder lysten igen, kh ass

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: sporty spice