VLOG: Lau & Rob tager i spa

STATUS: så meget har jeg tabt mig 2

img_9398Hej venner

I morges kl 07.15 skulle Chris og jeg træne med Line. Hun er endelig kommet hjem fra ferie. Jeg har virkelig savnet hende og hendes træning. Jeg ved slet ikke hvad jeg skal gøre, når det her forløb er overstået. Vi har kun 10 træninger tilbage. Dvs der er 5 uger igen.

Hvilket også betyder vi er halvvejs igennem og vi skulle derfor vejes og måles igen i morges. UUUHHH. Jeg havde faktisk glemt at vi skulle vejes og fik derfor rimelig meget sved på panden. Idioten her havde nemlig spist (hjemmebagte) kanelsnegle (3 stk – fuck) og ClickMix til gårdagens X-Factor sjov (jeg kommer også lige i tanke om, at jeg spiste en fastelavnsbolle på arbejdet. Christ). Det havde jeg naturligvis ikke gjort, hvis jeg vidste, der ventede mig en omgang vejning.  Men fuck nu det – jeg skal også huske at leve.

Vejningen gik godt. Rigtig godt. Der er nemlig sket endnu mere end sidste gang.  Samlet set har jeg smidt 13 cm over hele kroppen, 4,7 kg og min fedtprocent er faldet med 5,93%. WOW. Se her: img_9394

Det kan godt være at det ikke lyder af meget, men jeg kan virkelig se det på min krop og jeg er overdrevet stolt af mig selv. Det er helt vildt det her. Det fedeste af det hele er næsten, at jeg har været nødsaget til at erhverve mig en helt masse nyt tøj, da jeg jo ikke kan passe noget af mit gamle .. HAHA

1000 tak til verdens bedste træner. Line <3 Jeg kørte hele vejen hjem fra træning og sang på cyklen.

<3 – LAU

   

22 kommentarer

 • Ann

  Hahah så lige på “fake snapchat” at du gerne ville have kommenterer, så det får du sgu. I er dælme seje dig og Bitte. Man kunne især godt at se at du har tabt dig i sidste weekend på jeres stylingbilleder. Kæft du var lækker! Please bliv ved med at lave skøre morgenopdateringer på fake snapchat, det er det første jeg kigger om morgenen. Jeg elsker det 😄👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   HAHAHA. Hej Ann. FEDT at det virkede på fake snapchatten. Tak for de søde ord 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Du er jo pisse lækker! 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg vil også have sådan en næsten sixpack!!! Og være så pæn i ansigtet når jeg træner. Det sidste kan jeg vidst godt stoppe med at drømme om. Du er mega sej 😎

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   HAhahah… Så har du ikek set mig mens jeg er i gang 😉 Men 1000 tak

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Kan godt forstå, du er stolt af dig selv! Det er SÅ godt og sejt gået!💪🏻 kæmpe skulderklap for det!👍🏻👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  På opfordring af din instastory😉: Hvor er du pisse sej Laura! Tak fordi vi må følge med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er da for sej altså!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Det er virkelig flot og SÅ sejt gået. Jeg synes også man kan se det på dine billeder, men du har nu altid set godt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Du er simpelthen for sej 💪🏼 er for nylig begyndt at følge dig og din blog, og er blevet lettere afhængig af dig, dine opdateringer og ikke mindst den daglige dårlige samvittighed når jeg ser hvor tidligt du er oppe for at sparke røv, som så gør at jeg også selv kommer afsted. Kæmpe high-five herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Nielsen

  Skulderklap herfra. Du er sej💪🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  MEGA SEJT!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SÅDAN!!! Hvor er det bare sejt Laura. Godt gået! Pyt med hvad vægten siger, så længe du kan se det rykker på kroppen og det gør det jo. Det kan vi andre skam også se. Du ser drøn godt ud! (det gjorde du nu også før, men du har fået en helt anden glød og energi nu) Sejt sejt sejt! Enormt inspirerende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvor er du bare pisse sej, og hvor har du bare lov til at være stolt af dig selv! Jeg er selv i gang med et trænings- og kostforløb, og at se dine resultater er bare en kæmpe motivation for mig! Det er så fedt at der faktisk kan ske så meget på så kort tid! Så bliv ved med det ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   Ej hvor spændende. Træner du med en træner – isåfald hvor?

   OG 1000 1000 1000 tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freya L

  Sindssyg sejt gået! 💪🏻👏🏻👊🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VLOG: Lau & Rob tager i spa