Hjælp mig - jeg er på boligjagt

STATUS: så meget har jeg tabt mig #3

Nå venner. Så kom dagen sgu. Wow hvor har jeg været nervøs for i dag. Eller ikke nervøs – mere spændt. Ej jeg ved det ikke. Måske begge dele.

Som mange af jer ved, så gik jeg lidt amok i Amsterdam (mad- og spirituswise) og jeg frygtede virkelig, at jeg havde ødelagt det hele for mig selv, på de få dage jeg var afsted. PÅ trods af mine udskejelser, så var det rigtig fine resultater der kom i dag. Hvor er jeg bare glad, stolt og mega tilfreds med mig selv. Mit liv har faktisk ændret sig rigtig meget efter dette forløb med Line. Jeg er helt vild med min nye livsstil, helt vild med min “nye” krop og helt vild med at jeg klarede det. Jeg har sgu fået meget (mere) selvtillid end før.

Som I kan læse i status 1 og status 2 har der været fremskridt ved hver vejning/måling. Det har virkelig givet mig blod på tanden at se centimeterne, kropsfedtet og kiloene stille og roligt forsvinde – især fordi det er så fucking hårdt med kosten og træningen undervejs. Man kommer altså ikke sovende til disse resultater gørls.

Men men men. Lad os komme til sagen. Jeg har samlet set smidt 7 kg, 32 cm fordelt over hele kroppen og er kommet ned på 19,6% i fedtprocent. Dvs jeg er i det stadie der hedder Atlet. SÅDAN!!img_0420

OG nu er det tid til billederne. Wow det er grænseoverskridende det her. Men jeg vil virkelig gerne vise jer, hvad der er kommet ud af det hele. HUSK at jeg altså også har hygget mig et par gange (eller mange) med drinks og god mad. Så er kræver ikke at man kun lever af gulerødder og broccoli. Nå men.. Jeg kan vist ikke trække tiden mere nu….. Pis!

camtemp camtemp camtemp

Hvad siger I så? Er I stolte af mig? 😉

Tak til Line. Hun har seriøst ændret mit liv. Alt er LOVE til Line.

<3 – LAU

   

27 kommentarer

 • Camilla

  Du er simpelthen så sej – og jeg tager hatten af for jeres forløb! Efter at have fulgt med i din “rejse” har jeg fået så meget blod på tanden, at jeg selv har kastet mig ud i et lignede projekt! På mandag starter jeg på et forløb med en personlig træner + kostvejleder. Hvis jeg bare kan få halv så gode resultater som dig, så er jeg lykkelig!!

  Tak for motivationen! Og hav så en fantastisk weekend 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Fandeme godt gået!

  Jeg har trænet regelmæssigt 3-5 gange i 6-7 mdr nu, vægten siger det samme, som da jeg ikke trænede, men kan klart mærke en forskel på udholdenhed og hvor meget jeg kan nede i fitten (længde af løb og kilo på vægtstangen), og det er egentlig fint nok med mig, jeg er hvert fald ikke nået til det punkt, hvor jeg kan droppe kinder-chokoladen og andre lækkerier 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hold da op, hvor er det sejt! Jeg synes især at man kan se det på armene og benene – du ser super godt ud! Men jeg synes nu også du havde et dejlig fint udgangspunkt, inden du gik gang. God weekend til dig Laura 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   Tak Simone. Ja jeg synes også det er vildest på armene (og ryggen) 🙂

   Rigtig god weekend.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Du er sej!!!! Kom gerne med en “opskrift” på dine flotte resultater 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   Hej Karen.. 1000 tak. Opskriften er bare at være standhaftig ift kost og motion. Hellere tage et glas vin for lidt end et glas for meget. Det samme gælder mad. Hellere tage en lille portion end at tage indtil øjnene er mætte. Det virker efter en 2 ugers tid, så behøver maven/øjnene ikke spise absolut ALT hvad der er i gryderne.

   Det vigtigeste handler vel i bund og grund om at få rørt sig mere end hvad man indtager. ALT gælder. Tag trapperne istedet elevatoren og rulletrappen, tag cyklen på arbejdet osv osv 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  SHIIT, du er sej! MEGA godt gået Lau.!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  SHIIT, du er sej! MGA godt gået Lau.!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Du er SÅ sej, Lau! Det er virkelig motiverende at følge dig <3 forstår ikke, hvor alle ikke følger dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Både dig og Chris er jo SÅ seje – virkelig inspirerende 👏🏻👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  FUCK!!! Hvor du sej Lau!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dobega Borit

  DU ER SÅ PISSE SEJ MIN SKAT!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna-Katrine

  Hej Laura! Hold kæft hvor er det bare sejt! Det har krævet viljestyrke og en masss sved SÅDAN! jeg er en trofast følger af din blog (og instaaaaa) ! FAN <3 Det her er ihverfald en kæmpe motivation for mig men i det hele taget er bloggen en stor inspirationskilde :)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Juila Cathrine

  Fandme godt gået det der!!!!!!!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine B

  FUCK hvor er det godt gået. Har selv leget med tanken om personlig træner i 3 mdr. Det her giver mig helt sikkert blod på tanden. Er du vimmer!
  Du har alt grund til at køre højt på selvtillid og stolthed. Kæmpe motivation at se forløbet og specielt det endelige resultat! Så sejt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   Du skal slet ikke tøve med at komme i gang med at træne med en PT. Det kræver naturligvis at du sparer list op (med mindre du er født med en guldske i røven). Men jeg kan love dig for at det er alle pengene værd <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • DU ER SÅ MEGA SEJ!!!!! Kæmpe inspiration! Godt gået Lau, du kan fanme godt være stolt af dig selv. Du får lige et stort virtuelt klap på skulderen du. KLAP!

  Ps. Hyggeligt lige at se dig igår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Hansen

  Shit Fuck Wow hvor er du SINDSSYG lækker!!! Total insta-Skinny-life-misundelsesværdig krop!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merete

  Woooooooouw

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merete

  Woooooooooouw

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Vilde resultater og super godt gået! Kan sgu godt forstå, du er stolt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjælp mig - jeg er på boligjagt