100 bloggere samlet til fest - i aften!!

Stilletter til nytår

Hej Gørls

Jeg har var i H&M forleden og faldt over nedenstående stillet. Den var der ikke i min størrelse, så jeg gik direkte hjem og bestilte dem online. De er endnu mere glitrende i og endnu flottere i virkeligheden. Jeg glæder mig helt vildt til at have dem på til nytår med en glimmerkjole (man kan KUN køre glimmer med glimmer én gang om året og det skal fandma udnyttes). Derudover vil de bare være mega seje med et par stumpe jeans og en oversize sweater. Måååske ikke lige på job, men så på cocktailbar 😉

Hvis jeg så en pige komme gående med dem med , havde jeg ALDRIG gættet de var fra H&M. De ser virkelig eksklusive ud!!

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Stilletter fra H&M 249 kr HER

Kan I lide dem?

<3 – LAU

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

100 bloggere samlet til fest - i aften!!