Mit 3. og sidste bryllupsoutfit i 2016

Sushi, sejllads og seje Lasse

Igår var jeg inviteret til bloggerevent. Men ikke til hvilket som helst bloggerevent. Der var nemlig sushi, sejllads, lyserøde bobler, lækker musik og flotte damer (og seje Lasse) indblandet.

Vi var alle inviteret af UltimateEars. UltimateEars producerer nogle vildt fede højtalere, der kan holde til lidt af hvert og det fik vi sørme også testet ombord i båden. Der var nærmest ikke dét, som højtalerne ikke var udsat for; de druknede i rosé, faldt på gulvet, fik masser af havvand og jeg kunne blive ved.

Læs og se mere om højtalerne HER.

Som det tydeligt ses på billedet herunder, så havde vi en fest ombord på vores lille båd. Jeg er ved at dø af grin, når jeg ser de her billeder – det er et HD (hjernedødt) grineflip vi har gang i. Vi blev serviceret i hovede og røv – det var virkelig fornemt. Masser af lækker sushi (fra Sticks naturligvis), masser af lækre drikkevarer og så fik vi ovenikøbet en højtaler med hjem hver især. Jeg fik en lille rund én, der passer helt perfekt ned i “min” egen båd. Hvis du ikke har set Runte (som båden hedder) endnu, kan du se den HER.

Endnu engang har jeg gjort mig umage med billederne (jeg har lånt Robs kamera). Jeg er sgu vd at være pro fotograf 😉

Se mere fra eventet her: _DSC1752 (1)_DSC1678 (1)_DSC1680 (1)_DSC1703 _DSC1705 (1)_DSC1719 _DSC1707_DSC1709 (1)_DSC1794_DSC1697 (1)_DSC1739 _DSC1740_DSC1720 (1) _DSC1726_DSC1716_DSC1803

Rigtig god weekend røvhuller 😉

<3 – LAU

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit 3. og sidste bryllupsoutfit i 2016