OUTFIT: satinkjole med blonder

Svigerfamiliens (jule) traditioner

Hvert år, den sidste lørdag i november, holder min svigermor altid julehygge for hele dén side af familien. I år var denne hellige dag dog rykket ind i december, pga afbud på den oprindelig dag. De har lavet deres helt egne traditioner og jeg elsker dem. Nu skal I høre hvad der sker på denne dag hvert år..

Vi er inviteret til kl 12 og har fået en indkøbsliste i selve invitationen. I år skulle Robert og jeg have rødkål, syltede agurker, jalepenos og burgerdressing med. Ved I hvorfor? Fordi vi starter med at spise frokost sammen; byg-selv-burger OG byg-selv-flæskestegssandwiches. SÅ LÆKKERT (jeg spiste 2 flæskestegssandwiches og 1 burger) SYGT!! Første gang jeg hørte om dette koncept med burger, synes jeg det lød en lille smule mærkeligt. Men i dag glæder jeg mig altid til denne dag. Man får jo så meget julemad  i løbet af december at man er ved at kaste op – derfor passer burger og flæskestegssandwich helt perfekt(!)

Efter frokost spiller vi naturligvis banko. Der er 3 gaver pr mand og man må IKKE stjæle fra hinanden. Øv. Det er ellers det jeg synes der er det sjoveste #hæhæ

img_6507

Efter banko (der tager en 2-3 timer, da vi skal se alle pakke gaver op undervejs) står den på fri leg i et stykke tid. Jeg legede gæt og grimasser med Roberts fætters datter. Hun er 12 år og har altså nogle ret seje apps på hendes telefon, bla gæt og grimasser. Det skal jeg helt sikkert også downloade til min telefon. Jeg tror det var den her app.

Derefter finder svigermor ALT det julestads frem hun har (og det er MEGET) og så skal der ellers laves juledekorationer. Hun går og samler ind hele året. Både fine fade, tallerkener, krukker til at lave selve dekorationen på. Hun er altså fantastisk til at stable sådan noget her på benene – der mangler ingenting. Se lige engang hvor mange forskellige ting man kan vælge imellem:

img_6510img_6511Jeg er ærlig talt ikke så god til alt det julepynt. Jeg synes faktisk julepynt er rigtig grimt. JA(!) det er næsten blasfemi at skrive den slags i december, men jeg kan ikke gøre for det. Det værst tænkelige der kunne ske, var at jeg fik et barn, der kom hjem med et lille nisselandskab. I ved sådan ét med vat som sne, spejl som en sø osv. Jeg brækker mig! Føj.

Anyway. Jeg havde fået en dekorationspakke af Greenify, fordi jeg (frivilligt) skrev et blogindlæg om deres smarte koncept. Heri var der små husløg, islandsk mos, fine små kogler og almindeligt mos. Rimelig afdæmpet julepynt må man sige, så jeg besluttede mig for at lave en adventsdekoration til at tage med hjem (måske). Se hvordan den kom til at se ud lige ud:

img_6509

Processed with VSCO with hb1 preset

Jeg elsker, elsker, elsker at være kreativ. Problemet er bare at jeg ikke gider have de ting jeg laver, stående derhjemme. Jeg ved sgu ikke hvad der er – haha.

Den her dekoration er kommet med hjem og står nu og “pynter” på vores spisebord. Jeg tændte den faktisk i morges. Måske jeg bare skal lade den stå og brænde hele natten og så er det slut med at have den stående. Eller bare kyle den ud af vinduet 😉

HOHOHO. Glædelig jul.

Hilsen Lå lå bå bå (har I set min nye header øverst oppe? – forklaring følger)

Pssst. Lysene er fra Magasin til 149 kr. Se HER.

   

5 kommentarer

 • Alberte

  Kom der nogensinde en ‘forklaring følger’ på din nye header?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne Emilie

  Haha jeg er heller ikke nede med nisser og rødt julepynt…nu er den eneste farveskala jeg bor og klæde i så også sort, grå og hvid (plus træ i indretningen 😉 )

  Men jeg elsker at pynte op til jul! Det bliver “bare” kun med kogler, lærkegrene og gran og den slags 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nay nay

  Jeg ELSKER din nye header. Hahahaha 🇫🇷

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: satinkjole med blonder