OUTFIT: efterårskjolen

Tapasnight & Cointreau Fizz

Sponsoreret


Halla halla gurls <3

Så er det mandag igen og ved I hvad?

Jeg har haft en sindssygt hyggelig weekend med pigerne (og Storm). Jeg havde nemlig inviteret hele banden til tapasnight og lækre drinks. Men inden da rendte min veninde – Liv – og jeg rundt i byen og hyggede os helt vildt.

Vi spiste morgenmad i Torvehallerne, shoppede lidt kluns i Zara og havde dernæst lavet en aftale med vores ven Storm, der har skønhedsklinikken Retouch Clinic i indre by. Her fik vi peelet vores ansigter, så vi var klar til aftens strabadser.

Psssst.. Allerede efter én omgang peeling kan jeg se forskel på min hud – den er mere glat og mindre uren. Så nice.

Anyway. Der var tapas og drinks på menuen. Men ikke hvilken som helst drink. Nemlig en Cointreau Fizz! Verdens nemmeste og lækreste drink, som du kan peppe op med hvad som helst.

_DSC1408_DSC1413

En Cointreau Fizz består af følgende:

  • 5 cl Cointreau
  • Saften af en halv lime (1,5 cl)
  • 10 cl danskvand

Fyld et glas med isterninger. Kom Cointreau og limesaft i. Top op med danskvand. ET VOILA!

En ekstrem simpelt og en ekstremt forfriskende drink. Jeg har dog en kæmpe kærlighed for basilikum og ifm. aftenens tema – Tapasnight – så var der rigeligt af basilikum i køkkenet. Derfor blev mine Fizz’s sgu lige piftet op med en ordentlig dusk. Det kan varmt anbefales at komme det i drinken. Generelt bare alle drinks – hvis I spørger mig 😉

DSC_1397_DSC1419_DSC1417_DSC1414_DSC1425Forresten så har jeg endnu et tip.. Hvis I ligesom mig ELSKER(!) burrata (verdens vildeste ost. En slags mozzarella uden på og fuldstændig cremet indeni) kan man altså købe denne slags ost flere steder i Torvehallerne. Jeg har fundet to steder  i den hal længst væk fra Nørreport Station. I en oste/pølsestand ved siden af smørrebrødsstanden og i den franskestand (der hvor man køber andesandwich) til hhv. 60 og 70 kr. Håber det giver mening? 😉

_DSC1448DSC_1445_DSC1438_DSC1435_DSC1453Da størstedelen af tapasen var forsvundet, så hev vi Cranium frem. JEG ELSKER AT SPILLE. Mit problem er dog at jeg går lidt for meget op i det med at spille og jeg er verdens dårligeste taber. Hvis I vidste hvor mange backgammon spil jeg har smadret. Ups! DERFOR fik vi kun spillet én runde, men det er stadig skide hamrende sjovt. Hvis der er nogen der sidder derude og kan anbefale et spil, så råb endelig op (jeg kender alle klassikerne og HINT – som er mit yndlingsspil pt). Hit me? _DSC1463_DSC1464_DSC1481 _DSC1416

Efter vores tapas-, drinks- og spilleaften, var vi blevet i så godt humør at vi besluttede os for at tage ud og få nogle flere lækre drinks. Vores aften sluttede derfor på cocktailbaren Le Bambole, hvor vi udfordrede bartenderne til at lave cocktails til os med Cointreau. Helt ærligt så aner jeg ikke hvad de ellers kom i – men godt smagte det azzå 😉

Det var bare lige dét jeg ville vise jer. Kan I mon se at jeg har fået et kamera på billedekvaliteten?

Rigtig god mandagaften.

<3 LAU

Ps. I kan læse meget mere om Cointreau HER.

image Mine bedsteste venner! Liv, Storm, Micha og Maria <3

   

2 kommentarer

  • Maja

    Lyder som en dejlig dag og aften, og det var sjovt at følge med på instagram 😀
    Jeg vil lige høre dig, jeg synes du tidligere har nævnt at din yndlings-selvbruner er fra Sephora? Er det rigtigt, og kan du huske hvad den hedder? Mange tak 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: efterårskjolen