Vlog: NO! Det gjorde jeg bare ikke

Til Distortion med Bloggers Delight

Yo!

Så er det fredag, solen skinner og nu er den sjove del af Distortion overstået – har I haft det lækkert?

I går var jeg til Distortion med mit arbejde – Bloggers Delight. Vores kontor ligger på Vesterbro, så den lå lige til højrebenet at det var dét vi skulle. Jeg elsker jeg har sådan nogle nice kollegaer, jeg gider at hænge ud med efter job. Det er bare livet. Nedenfor – bag BitteBitte og jeg – sidder der faktisk en hel del af kontoret. Se lige hvor søde og seje de ser ud hva?! imageDet her er mig og Chris(tina Barré).. Hende tror jeg godt I kender fra BitteBitte bloggen ing? Vi arbejder også sammen – hvor nice er det lige?

imageDet her er Kruse og Lotte. De sidder i salgsafdelingen ligesom mig.

imageDet her er Katrine og Line. De er mega seje og sidder i Campaign teamet. Hvilket betyder at det er dem der sørger for at alle vores kampagner eksekveres korrekt og til tiden. De er dygtige!!

image Hov. Så kom yndlings Carlecarle også lige forbi. Hun er så nuttet 😉 

image Sccccchkåååll..

image

Robot sccchtyle. 

Så det var bare det.

 

Hav en fantastisk weekend.

<3 LAU

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vlog: NO! Det gjorde jeg bare ikke