Her er de heldige vindere af adidas konkurrencen

Tip: Grillmad når det er bedst

Jeg tror de fleste der er opvokset i København og omegn kender til Frederiksdal. Der hvor man kan leje kanoer og kajakker, for at sejle rundt på Furesøren.

Det var i hvert fald noget, vi gjorde i min familie, da jeg var yngre. Pisse hyggeligt med en lille sejltur med hjemmesmurte sandwiches og kolde sodavand. Men spørgsmålet er så om I kender til Frederiksdal Fribad?

Og til deres “restaurant” de kører om sommeren med en mother-f*@er grillbuffet?

Min mor har talt meget om dette sted og om hvordan hun flere gange har forædt sig selv her, fordi det er så lækkert og du kan spise alt hvad du vil for 238 kr.

Pssst.. Jeg tror vi har et problem i familien. Vi stopper ikke med at spise i tide simpelthen. Det er først, når vi ligger nede på gulvet af mæthed – den famøse stilling ” at ligge fladt” – vi stopper. Klamt og grisk – i know – men hvad kan man gøre når maden bare smager så kodult godt (andet end at blive ved med at fylde i hovedet)?

Det jeg egentlig vil frem til, er at jeg har et godt tip til jer, især fordi det bliver konge vejr hele weekenden og mit tip fungerer egentlig bedst når vejret er godt. Eller det fungerer egentlig kun når vejret er godt. Se lige de her billeder:

image imageimageimageimageimage

Frederiksdal Fribad ligger lige ud til Furesøen og så er der ellers disket op med alt hvad dit grillhjerte begærer. Salater og forskellige slags grillet kød og fisk i lange baner, som konstant bliver fyldt op, så du ikke bare får du kedelige rester.

HUSK for guds skyld at reservere et bord. Det er et MEGET populært sted.

Bestil bord lige HER.

God fornøjelse gurlfriends og god weekend.

<3 LAU

 

   

1 kommentar

  • Elsker det sted!!! Sig mig, hvor mange gange tog Robs (manden der ikke kan stoppe når der stadig er mere tilbage)?!?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er de heldige vindere af adidas konkurrencen