Outfit: Blondeundertrøje og skjorte

Tip: Sådan passer jeg mit figentræ

Hej mit navn er Lau og jeg er ved at være en gammel nissemor.

Det I skal til at læse, er nemlig gode tips til at holde dit figentræ i live indendørs(!). Hvad sker der lige for mig? Hvad blev der af billeder fra byturen og røverhistorier fra de varme lande? Christ..

Nå men.. Jeg kan vel ikke gøre andet end at embrace det og stå ved at der er andre ting (end druk og hor) der OGSÅ er begyndt at interessere mig. Haha.. Anyway – lad os spore os ind på dét som blogindlægget rent faktisk skal omhandle. Mit figentræ. Jeg har nemlig erhvervet mig et figentræ til 150 kr. Et bornholmsk figentræ der også hedder Ficus Carica ‘Smyrna’. Det var naturligvis et impulskøb  – sådan cirka ligesom alle mine andre køb.

Jeg har rådført mig med min ven Julius der ejer BB Blomster (den ved Magasin m.fl.) om hvordan dette lille vidunder af et træ skal passes for at overleve indendørs. Julius ved ALT om blomster og planter, så spids lige ørerne en ekstra gang. Rådet fra Julius var egentlig ret simpelt:

“Det skal vandes hver 3.-4. dag, gerne stå lyst og så kan det nærmest holde for evigt”. 

Rådet er hermed givet videre. Jeg håber I synes det er ligeså pænt, som jeg gør?

imageStol er fra FUHRHOME og skamlen har jeg købt i TONKIN på Gammel Kongevej.

imageimageSamme dag jeg købte figentræet, købte jeg også lige en ordentlig røvfuld pæoner – min yndlingsblomst. 

imageimageStol fra FUHRHOME. Æsker er skokasser fra ACNE.

God søndag 🙂

<3 LAU

   

2 kommentarer

  • Peter Kristensen

    Jeg har lige købt et figentræ. Er interesseret i om jeg også skal anskaffe mig en Chanel-taske og placere i næsten tilfældelige poseringer i nærheden af træet? Eller kan det overleve uden? Tak for svar.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

    Jeg er meget nysgerrig på, hvordan det går med dit figentræ her om vinteren. Jeg har nemlig også en bornholmsk figen stående i min stue, men da vinteren gjorde sit indtog, mistede den alle sine blade, der ellers har vokset så flot henover sommer og sensommer. Nu står den bare helt nøgen 🙁 Jeg har hørt nogle sige, at det vist er meget normalt, at den går i en slags vinterhi, men jeg synes ikke rigtig, det ser ud, som om den har det godt…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit: Blondeundertrøje og skjorte