VLOG: ADIDAS RUNNERS I BERLIN

Tirsdagstippet #4: rens din hud

Jeg har tippET til jer, der heller ikke magter at bruge 3 timer på at rense din hud om aftenen. Jeg har nemlig brugt et vidunderprodukt i et års tid (hvis ikke mere) ved navn BioDerma, som ser således ud:

img_5940Jeg har før i tiden brugt nogle meget fancy serier (fra forskellige brands). I ved sådan nogle serier med rensecreme, skintonic og en fugtighedscreme. HVER gang jeg er begyndt på disse projekter, er det rent faktisk endt med, at jeg fik dårligere hud end udgangspunktet. Mega øv når man betaler en halv bondegård for denne slags produkter.

BioDerma (derimod) kan både bruges til at fjerne make-up OG rense din hud. Hvor nemt er det lige, når det er det samme stads, der skal i hele hovedet?

Min hud har faktisk aldrig været pænere, efter jeg er begyndt at bruge BioDerma + jeg bruger minimalt tid på toilettet om aftenen #WIN

img_5939

Jeg plejer faktisk at give 189 kr for en flaske med 500 ml i på apoteket. MEN så har jeg lige set at jeg kan få den for 145 kr lige HER. Godt tip hva?

Rigtig god tirsdag.

<3 – LAU

Indlægget er ikke sponsoreret. Selvom jeg ville ønske at jeg havde fået et års forbrug af BioDerma, for at skrive dette blogindlæg 😉

   

2 kommentarer

 • Asta

  Og på de franske apoteker kan man få 2 for 150 kr, hvis man lige skulle være heldig at komme et smut forbi der 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   Hej Asta

   Virkelig godt tip. Så må jeg en tur til Frankrig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VLOG: ADIDAS RUNNERS I BERLIN