VLOG: Kærestetur til Jylland

Tirsdags tippet #1 – H.E.R.

Jeg er fuld af så mange gode tips og så har jeg oven i købet vanvittig god smag (vil nogen mene). Jeg brænder inde med alle mine tips og det synes jeg bestemt ikke er fair overfor jer.

DERFOR vil der fremadrettet være et godt tip til jer hver tirsdag aka “Tirsdags tippet”. Det kan handle om alt mellem himmel og jord. Musik, mad, rabatter, opskrifter – anything.

Her har I så det første tip:

Jeg er (eller rettere sagt Robs er) faldet over en ny sangerinde ved navn H.E.R. H.E.R. er en forkortelse for Having Everything Revealed, hvilket ikke giver nogen som helst mening ift resten af hendes brandingstrategi. Hendes coverbillede er nemlig bare en sort skygge (som I kan se nedenfor) og hvis man googler hende, er det absolut ingen information at finde. Hendes pladeselskab -RCA Records – har udtalt at H.E.R. fokuserer på musikken og vil derfor ikke have at offentligheden kender til hendes person og udseende lige foreløbig.

What? Den er ny. 

H.E.R. – Volume 1 blev released lige omkring 1. september og har allerede ligget nr. 1 på Itunes RnB chart op til flere gange. Der er åbenbart rigtig mange der godt kan lide et godt gammeldaws mysterie 😉

Jeg sværger, ved min egen grav at jeg aldrig har hørt noget så lækkert som nedenstående nummer. Jeg er fuldstændig vanvittig vild med helt forbudt flødemusik og den her sang går lige i flødekanalerne.

Holy shit!

Tag lige høretelefonerne i og læn dig tilbage i 2 minutter. Du dør. Rigtig god fornøjelse:

Hvis du ligesom mig bare ikke kan få nok, så kan jeg fortælle dig at der allerede kommer Volume 2 i løbet af efteråret (altså nu i 2016) #sweet.

Hvad synes I – lad mig høre? 🙂

<3 – LAU

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VLOG: Kærestetur til Jylland