Skal jeg grine eller græde her?

Tirsdagstippet #6: Blackfriday hos meotine

Jeg er fuld af så mange gode tips og så har jeg oven i købet vanvittig god smag (vil nogen mene). Jeg brænder inde med alle mine tips og det synes jeg bestemt ikke er fair overfor jer.

DERFOR vil der fremadrettet være et godt tip til jer hver tirsdag aka “Tirsdagstippet”. Det kan handle om alt mellem himmel og jord. Musik, mad, rabatter, opskrifter – anything.

Her har I så mit 6. tip:

Det kan umuligt være gået jeres næser forbi at det er BLACK FRIDAY på fredag. Et fuldstændig vanvittigt koncept der er kommet til Danmark. Jeg har ladet mig fortælle, at der rent faktisk er nogen mennesker, der er døde under et Black Friday udsalg (i USA), fordi folk simpelthen gik så hjernedødt meget amok. Tænk at blive mast ihjel under et udsalg? Shit(!) Så vil man bare gerne have fingrene i den støvsuger 😉

HELDIGVIS kommer det ikke til at foregå sådan hos Meotine (medmindre der er nogle yderst pelssultne trunter i byen). Meotine holder nemlig også Black Friday – d. 25. november kl. 11-18 i butikken og fra kl. 10 på webshoppen – hvor de blandt andet har 50% rabat på disse modeller: Vigga, Ziva, Josephine, vaskebjørnspelse og deres strudsepelse. Zyyyygt 😉

Jeg har været så glad (og er det stadig) for min lyserøde Josephine jakke i ruskind:

img_4478img_4483DESUDEN er der også store besparelser at hente på kollektionsprøver på deres store pelse (kun i butikken) + lidt rabatter – til de første i butikken – på den nye kollektion. Uuhh. Jeg skal helt klart derned.

Så er det bare at shoppe løs d’damer.

<3- LAU

   

6 kommentarer

 • Anne

  Vil du så ikke nok skrive det i ét ord – bare lige et tirsdagstip fra mig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   Tirsdags tippet i ét ord som i tirsdagstippet?

   Hvad nu hvis det hedder “Tirsdags tippet” og ikke “Tirsdagstippet”?

   Har du overvejet det? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hvilken størrelse er din jakke? Og ved du om størrelserne generelt er store eller små?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   Jeg har den i en størrelse M. Hvis du gerne vil have en sweater under, vil jeg foreslå sig at tage den et nummer større end du plejer. Jeg synes deres størrelser er en en lille smule små i det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Tak for det skønne tip! Ved du, om rabatten også gælder deres scrunchies?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   Jeg er ret sikker på at de også kører rabat på deres accessories, Men er ikke sikker :-/

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal jeg grine eller græde her?