VLOG: makeover på min mor

Tirsdagstippet #10: velour støvler

Jeg er fuld af så mange gode tips og så har jeg oven i købet vanvittig god smag (vil nogen mene). Jeg brænder inde med alle mine tips og det synes jeg bestemt ikke er fair overfor jer.

DERFOR vil der fremadrettet være et godt tip til jer hver tirsdag aka “Tirsdagstippet”. Det kan handle om alt mellem himmel og jord. Musik, mad, rabatter, opskrifter – anything.

Her har I så mit 10. tip:

3153201040_1_1_1 3153201040_2_1_1 3153201040_2_2_1

Sort velourstøvle 459 kr – HER

Her har i de perfekte støvler til hverdag og til fest. I hvert fald i min optik. Jeg havde mine på for første gang i fredags til Bloggers Delight’s julefrokost nr. 2 (vi har 4 i alt). Jeg kunne gå og danse rundt hele natten med ingen smerter eller ømme fusser – WIN! Efter denne bytur på Panama, det gamle Envy (sindssygt sted at tage hen i know. Men det var skide sjovt), var de fuldstændig søbet ind i sprut og øl. Jeg har derfor vasket dem med shampoo og håndsæbe for at få den dårlige alkolugt til at forsvinde OG det kunne de altså godt tåle. Så det bliver 100P yndlingsstøvlen fremadrettet 😉

<3 – LAU

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VLOG: makeover på min mor