Ses vi til løb i morgen?

Tirsdagstippet #12: UNDERVERDEN

Jeg er fuld af så mange gode tips og så har jeg oven i købet vanvittig god smag (vil nogen mene). Jeg brænder inde med alle mine tips og det synes jeg bestemt ikke er fair overfor jer.

DERFOR vil der fremadrettet være et godt tip til jer hver tirsdag aka “Tirsdagstippet”. Det kan handle om alt mellem himmel og jord. Musik, mad, rabatter, opskrifter – anything.

Her har I så mit 12. tip:

BitteBitte og Twinpeaks inviterede til event i sidste uge. Et event der omhandlede lækker mad, all-you-can-eat-bland-selv-slik, sodavand og biftur (jeg spiste naturligvis ikke noget slik). De 2 trunter kender nemlig en rigtig sej skuespiller ved navn Dar Salim, der lige nu er aktuel, i en ny dansk spillefilm der hedder UNDERVERDEN. Underverden har premiere d. 19. januar 2017 (se trailer HER)

Eventet fandt sted i dag. I formiddags faktisk. Vi mødtes en helvede masse bloggere i Empire Bio for at se denne film – som de aller første i Danmark. Bloggere er jo – som I nok allerede ved – den bedste marketingkanal overhovedet 😉

Jeg skal lige hilse og sige at vi ALLE blev fuldstændig blown away over denne film. TAG IND OG SE DEN. Shiiiiiiiiit hvor var den bare god. Én af de bedste danske film i min optik (udover klassiskerne; Blinkede Lygter, De grønne slagter osv).

BitteBitte har været så vild, at hun rent faktisk har interviewet alle skuespillerne og fået bloggernes reaktioner efter filmen på nedenstående Vlog. Tag lige et kig:

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger om at tage ind og se denne film, når den kommer i biffen.

God fornøjelse 🙂

<3- LAU

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ses vi til løb i morgen?