SMS'er fra dagligdagen #3

Tirsdagstippet #13: til din træning og rejse

Jeg er fuld af så mange gode tips og så har jeg oven i købet vanvittig god smag (vil nogen mene). Jeg brænder inde med alle mine tips og det synes jeg bestemt ikke er fair overfor jer.

DERFOR vil der fremadrettet være et godt tip til jer hver tirsdag aka “Tirsdagstippet”. Det kan handle om alt mellem himmel og jord. Musik, mad, rabatter, opskrifter – anything.

Her har I så mit 13. tip:img_7597img_7600

Ovenstående fik jeg stukket i hånden, for et stykke tid siden da jeg var på besøg hos Starklint PR. Det var først efter et par uger, jeg egentlig fandt ud af havd det var, da jeg ikke lige havde brugt tid på at kigge på emballagen. Nu kan jeg simpelthen ikke leve uden. Slet ikke de morgener, hvor jeg bliver nødt til at bade i fitness, for at kunne komme på arbejde til tiden.

Hvis I ikke allerde har regnet den ud, så får I en forklaring her: det er simpelthen små dibbedutter til shampoo, balsam og så er der én dibbedut mere, hvor man kan komme creme i. De fylder ingenting og så er de samtidig smadder pæne. Jeg elsker at have små lækre nipseting (RobRob hader alle mine nipseting – de fylder), der er pæne og samtidig gør ens hverdag nemmere.

Udover træning er de jo også helt perfekte til weekendturen til Paris, Berlin eller hvor vi nu skal lege, at vi tager hen. Ned i kufferten med dibbedutterne og så slipper du for at bruge det der sæbe, der hænger i en dispenser på væggen – på hotellet – til dit hår 😉

Mærket hedder Meraki og jeg er selv lige begyndt at følge dem på Instagram. Nøj hvor har de bare mange lækre ting. Se alle deres produkter HER.

Det var bare lige det.

<3 – LAU

   

1 kommentar

 • Julie

  Hej Laura,

  Jeg tænker lige, at det er god stil at give en melding her vedrørende Adidas løb i morgen. Har i dag fået udleveret en ugeeksamen og derefter begynder specialeprocessen. Derudover har jeg frivilligt arbejde i RedBarnet og jeg tror simpelthen jeg tager munden for fuld med løb ved siden af min anden træning også. Derudover så du ligesom, at min løbeform er mega elendig (det var jo så pinligt!). SÅ jeg springer altså det løb der over.

  Tak fordi du var så sød, imødekommende og opbakkende 🙂

  KNUS fra Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMS'er fra dagligdagen #3