OUTFIT: cowboyder

Tirsdagstippet #14: danske smykker

Jeg er fuld af så mange gode tips og så har jeg oven i købet vanvittig god smag (vil nogen mene). Jeg brænder inde med alle mine tips og det synes jeg bestemt ikke er fair overfor jer.

DERFOR vil der fremadrettet være et godt tip til jer hver tirsdag aka “Tirsdagstippet”. Det kan handle om alt mellem himmel og jord. Musik, mad, rabatter, opskrifter – anything.

Her har I så mit 14. tip:

Har I hørt om VingeEmilie? VingeEmilie er et forholdvist nyt smykkebrand i Danmark, som jeg er blevet smaskforelsket i. De laver de mest simple smykker, med en helt vildt flot finish. Se her:

img_8056img_8058img_8057img_8059

Armbånd 900 kr HER // Øreringe 600 kr HER

Smykkerne er lavet i hånden og pigerne bag VingeEmilie har valgt at benytte Sterling sølv som materiale. Jeg har lige fået smykkerne ind af døren i går og jeg kan mærke at de allerede nu bliver mine yndlings. Hvis du gerne vil se smykkerne IRL, kan smykkerne prøves hos Meotine. Ellers er det bare at komme i gang med bestillingerne. Rigtig god tirsdag.

Følg VingeEmilie på Instagram HER og se resten af deres flotte smykkekollektion HER

<3 – LAU

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: cowboyder