VLOG: pimp min pizza

Tirsdagstippet #15: ansigtsmaske

Jeg er fuld af så mange gode tips og så har jeg oven i købet vanvittig god smag (vil nogen mene). Jeg brænder inde med alle mine tips og det synes jeg bestemt ikke er fair overfor jer.

DERFOR vil der fremadrettet være et godt tip til jer hver tirsdag aka “Tirsdagstippet”. Det kan handle om alt mellem himmel og jord. Musik, mad, rabatter, opskrifter – anything.

Her har I så mit 15. tip:

img_8405 img_8404 img_8403

Forleden dag da jeg var nede i Aesop på Værnedamsvej for at købe en ny ansigtscreme (jeg bruger denne), fik jeg en masse prøver med hjem i min lille shoppepose. Det er så dejligt med prøver – jeg gider normalt ikke bruge så mange penge på alt muligt forskelligt til huden. En make-up fjerner og en ansigtscreme er egentlig  nok til mig. Jeg har nemlig ikke tålmodighed til alt det andet tjuhej – MEDMINDRE – jeg finder nogle produkter der bare er skide skønne (som fx denne ansigtsmaske jeg skrev om i sensommeren).

Jeg er nu (også) faldet pladask for den anden ansigtsmaske. Nemlig denne: img_8416

Nu er det jo bare en prøve, hvorfor den er i sådan en lille papirsdut. Den rigtige kan du ser HER. Jeg vil faktisk mene at denne er alle pengene værd (herre gud 290 kr). Når masken er tørret helt ind, er det ligesom om, at det har trukket alle de små urenheder ud. Der er i hvert fald små huller, alle de steder hvor der er tilstoppede porer (og ja, det er åbenbart rigtig mange her – øøøv).

Bare husk én ting når du træder ind i Aesop… Lad dig ikke rive med af de søde pigers gode tips og tricks, så ender du med at gå derfra og have brugt hele din opsparing (du hører det fra én som allerede har prøvet det) 😉

Det var bare lige et lille tirsdagstip herfra.

<3 – LAU

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VLOG: pimp min pizza