Cheasy Bootcamp: kommer du?

Tirsdagstippet #16: Limi Copenhagen

Jeg er fuld af så mange gode tips og så har jeg oven i købet vanvittig god smag (vil nogen mene). Jeg brænder inde med alle mine tips og det synes jeg bestemt ikke er fair overfor jer.

DERFOR vil der fremadrettet være et godt tip til jer hver tirsdag aka “Tirsdagstippet”. Det kan handle om alt mellem himmel og jord. Musik, mad, rabatter, opskrifter – anything.

Her har I så mit 16. tip:

yellow_limi_tote-2_1024x1024Jeg har forelsket mig i noget så simpelt som et net. Med pels på. Net har jo været populære i virkelig mange år efterhånden. Trenden startede vel egentlig dengang med de røde Flying A “tasker”. Jeg gik seriøst derind kun for at købe en “taske” – andet var der ikke råd til. OG og og.. Kan I så også husle de der net sandaler med palietter oven på i alverdens farver? Dem havde jeg altid på til mine Punk Royal busker 🙂

ANYWAAAAY. Det var slet ikke dét det skulle handle om. Det skulle handle om min nye opdagelse. Net med pels på. Især det gule oven for. Ned i nettet med computeren, solbrune arme, hvide sneaks og bare ben og nettet over skulderen. Kan I se det for der for jer? Det kan jeg!!

Derfor har jeg netop klikket det gule net hjem. Jeg g.l.æ.d.e.r mig til at få det. Deres totes (som de kalder dem) kommer i flere farver:navy_limi_tote-2_1024x1024posh_red_limi_tote-2_1024x1024

.. og flere endnu faktisk. Se alle deres totes (eller net som jeg kalder dem) lige HER. Et net koster 450kr 🙂

God shopping.

<3 – LAU

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cheasy Bootcamp: kommer du?