Tirsdagstippet #18: 20% rabat på gellac, mani- og pedicure

Jeg er fuld af så mange gode tips og så har jeg oven i købet vanvittig god smag (vil nogen mene). Jeg brænder inde med alle mine tips og det synes jeg bestemt ikke er fair overfor jer.

DERFOR vil der fremadrettet være et godt tip til jer hver tirsdag aka “Tirsdagstippet”. Det kan handle om alt mellem himmel og jord. Musik, mad, rabatter, opskrifter – anything.

Her har I så mit 18. tip:

img_9239

I fredags var på besøg hos NailLab – lige ved siden af Forum – faktisk samme sted som jeg får lavet vipper. Der er kommet en ny negledame der hedder Renata, der bare er skide hamrende dygtig. Især til det med design på neglene.

Jeg skulle dulles op til Chris’ fødselsdag om lørdagen, så jeg tænkte at jo vildere neglene blev jo bedre. Derfor gik jeg efter 4 crazy farver og der skulle være 2 farver på hver finger + lidt glimmer på nogen af neglene. Uhhh jeg elsker at have vild negle. Se her:

img_9204img_9198

Renata kan stort set lave lige hvad du ønsker. Hun har seriøst alle mulige dingenoter som kan sætter på neglene. Jeg var helt overrasket over mange forskellige ting der findes til at lave designs med. Glimmer, diamanter, vandtryk, skabeloner osv. Desuden er hun helt vildt kreativ og hjælper dig med at finde på idéer. Jeg havde taget en masse dumps af nogle forskellige billeder jeg havde set på Instagram. Derefter fandt vi selv på farver og og lidt glimmerværk.

img_9192img_9195

Jeg har været så heldig at jeg måtte give jer 20% rabat på alle ydelser hun laver. Tilmed manicure og Pedicure. Se alle hendes priser HER. Bare husk at oplyse kodeordet (helst ved bestilling – der er et lille felt hvori du kan skrive ordet):

LAULAU

Rigtig god fornøjelse og ps. koden virker i en måned fra i dag.

<3 – LAU

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VLOG: Lau og Chris bliver stylet