OUTFIT: pilotjakken

Tirsdagstippet #7: byens bedste gløgg

Jeg er fuld af så mange gode tips og så har jeg oven i købet vanvittig god smag (vil nogen mene). Jeg brænder inde med alle mine tips og det synes jeg bestemt ikke er fair overfor jer.

DERFOR vil der fremadrettet være et godt tip til jer hver tirsdag aka “Tirsdagstippet”. Det kan handle om alt mellem himmel og jord. Musik, mad, rabatter, opskrifter – anything.

Her har I så mit 7. tip:

Processed with VSCO with hb1 presetFørst og fremmest vil jeg lige pointere, at jeg ikke ved om gløgg staves med ø eller ö. Det der indernet (ja – med d. Det sagde min engelsklærer – i folkeren – altid, så nu sidder det ligesom bare fast) siger begge dele, så nu skriver jeg resten af teksten med ø i gløøøgg.

Godt. Ovenover ser I et billede af byens bedste gløgg. I hvert fald hvis I spørger mig. Tanken om et glas gløgg gør mig altid i sådan et vaskeægte hygge-jule-humør, men det ender faktisk altid med at være en lidt klammo affære. Jeg skal nemlig – mere eller mindre – tvinge mig selv til at drikke den varme og røde stads (mens jeg holder mig for næsten), da det snart er mere reglen end undtagelsen, at caféer rundt i byen ikke fatter hat af, hvordan man brygger denne drik. Især rosinerne er klamme. Føj manner! Store rukne udefinerbare sataner. ØØØØV!

MEN SÅ SKETE DET.. Jeg bestilte en gløgg i fredags. På Clarrods & Co (hvor ellers?). Da jeg tog første tår, sang (jule)englene for mine øre. Sneen dryssede pludselig langsomt ned og lagde sig som et tæppe over gaden. Juelmanden kom og tog mig i hånden… Eeeej Okay. You get the point!

Tjotalt juleporno.

Anyway. Jeg tror det var aprikoser der var i den HVIDE gløgg samt mandler. Det var virkelig mums filibaba. Jeg kan desværre ikke lige huske hvad gløggen kostede, men uanset pris så var den det hele værd. Skynd jer ned og få et glas inden der bliver udsolgt at deres ekstremt lækre og hjemmelavede gløgg.

#hohoho

<3- LAU

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: pilotjakken