Svigerfamiliens (jule) traditioner

Tirsdagstippet #8: billig og god tørshampoo

Jeg er fuld af så mange gode tips og så har jeg oven i købet vanvittig god smag (vil nogen mene). Jeg brænder inde med alle mine tips og det synes jeg bestemt ikke er fair overfor jer.

DERFOR vil der fremadrettet være et godt tip til jer hver tirsdag aka “Tirsdagstippet”. Det kan handle om alt mellem himmel og jord. Musik, mad, rabatter, opskrifter – anything.

Her har I så mit 8. tip:

Forleden dag var jeg et smut i Normal (den der butik med alle mulige produkter til billigere penge end i supermarkederne). Jeg køber nemlig altid min shampoo og balsam dér. Er I klar over, hvor mange penge man skal spare?

Anyway. Jeg gik forbi én af hylderne og mit blik blev draget mod en sej sprayflaske. En sprayflaske med tørshampoo fra Batiste. Denne tørshampoo koster 39 kr, dufter helt vildt godt (man kan få den med flere forskellige dufte) og så er den skide hamrende god. Håret bliver ikke helt vildt tørt, som jeg synes det gør med mange andre tørshampoo’s. Håret er stadig blødt og ser rent ud. Det er jo vigtigt! img_6483

Udover at den er god – så er flasken jo helt vildt pæn. Flaskens design ændrer sig fra duft til duft, så man kan sagtens finde en flaske der matcher ens badeværelse (ikke at mit badeværelse er orange, men jeg synes den her var flottest i øjeblikket) #haha

Jeg vasker faktisk mit hår hver dag, hvilket er en rigtig dårlig vane. MEN når jeg træner så meget som jeg gør, synes jeg det er ulækkert, ikke at vaske håret efterfølgende. Som jeg jo har fortalt jer mange gange efterhånden, så sveder jeg jo HELT vildt meget fra hovedbunden (åbenbart). Den meget omtalte svedhjelm. De dage hvor jeg ikke træner, er jeg begyndt at skylle håret med (kun) vand og derefter benytte denne tørshampoo for at undgå det fedtede look. Jeg hader seriøst folk med fedtet hår! Det er SÅ usoigneret at rende rundt med en fedtet leverdreng på toppen.

img_6487

Jeg fandt faktisk Batiste lige HER til samme pris. Så behøver du ikke at bevæge dit korpus ud af døren og ned i Normal 😉

God tirsdag.

<3 – LAU

   

1 kommentar

  • Johanne Emilie

    Den er jeg også på den tørshampoo! Tror jeg er i Norml hver 2. uge for at købe en ny haha 😉 Jeg vil helst vaske mit hår hver dag fordi det bare sidder pænest den dag det er vasket og der bruger jeg faktisk også tit tørshampoo for bare at give det lidt ekstra struktur 🙂 Og på de dage hvor eg forsøger at springe hårvasken over fpr den fuld tørshampoo-smadder så det ikke ser fedtet ud 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svigerfamiliens (jule) traditioner