Mandag morgen på kontoret

Tirsdagstippet #9: clubsandwich

Jeg er fuld af så mange gode tips og så har jeg oven i købet vanvittig god smag (vil nogen mene). Jeg brænder inde med alle mine tips og det synes jeg bestemt ikke er fair overfor jer.

DERFOR vil der fremadrettet være et godt tip til jer hver tirsdag aka “Tirsdagstippet”. Det kan handle om alt mellem himmel og jord. Musik, mad, rabatter, opskrifter – anything.

Her har I så mit 9. tip:

Processed with VSCO with hb1 preset

I sidste uge cravede jeg en clubsandwich mandag, tirsdag og onsdag aften.Torsdag fik jeg den så endelig! Vi skulle spise sammen med Familien Noodle (hjemme hos dem), hvorfor jeg var så heldig at få sandwichen serveret, uden at røre så meget som en finger. Det sjove er, hvor denne (club)craving kommer fra, da jeg ikke har spist eller set en club siden starten af 00’erne. Det er ligesom at clubs er gået sygt meget af mode – medmindre du er på charter på Mallorca. Der kan man i hvert fald få dem på alle caféer.

Oven- og nedenstående er billeder af de (mega lækre) clubs Noodledad serverede for mig (og min fråder)..

Processed with VSCO with hb1 preset

Noget af det vigtigeste ved en clubsandwich er simpelthen karrydressingen. Hvis den ikke sidder lige i skabet, så kan det sgu være lige meget med hele sandwichen. Jeg lærte noget nyt ift dressingen og det var følgende:

(mega-røv-lækker) Karrydressing til clubsandwiches:

  • Creme fraiche
  • Miracle Whip
  • Gurkemeje
  • Karry

Og det rører du bare sammen og vupti – så har du den lækreste karrydressing.

Processed with VSCO with hb1 preset

I og med det ikke var mig der lavede disse sandwich, kan jeg ligesom heller ikke rigtig tillade mig at tage credit for flere gode råd. Derfor er dette indlæg, egentlig blot en opfordring til jer alle sammen, om at spise nogle flere clubsandwiches.

Jeg vil have dem tilbage på menukortene. Bum!

Bon appetit.

<3 – LAU

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandag morgen på kontoret