Økonomi gav mig kuldegysninger

Tirsdagstippet #5: Dekorationspakker

Jeg er fuld af så mange gode tips og så har jeg oven i købet vanvittig god smag (vil nogen mene). Jeg brænder inde med alle mine tips og det synes jeg bestemt ikke er fair overfor jer.

DERFOR vil der fremadrettet være et godt tip til jer hver tirsdag aka “Tirsdags tippet”. Det kan handle om alt mellem himmel og jord. Musik, mad, rabatter, opskrifter – anything.

Her har I så mit 5. tip:

Hvis du endnu ikke har hørt om virksomheden Greenify, så kan du altså godt lige stramme ballerne og høre efter engang. Greenify er en webshop hvor du kan customize din helt egen altankasse. Du bestemmer fuldstændig selv hvad du vil have i din altankasse; Blomster, planter eller krydderurter. Kort fortalt – fungerer det således:

skaermbillede-2016-11-14-kl-15-45-34Skide smart ing?

Det er som sådan ikke Greenify (som virksomhed) jeg vil tippe om, men om ét af deres nyeste tiltag. Dekorationspakker. Se lige her engang: skaermbillede-2016-11-14-kl-15-36-56

Hver jul så mødes Robert og jeg med hele hans familie til en ordentlig omgang julehygge. Der høres julemusik, spises julemad og vigtigst af alt så dekoreres der. Helst sådan nogle adventsdekorationer. Det er en skide hyggelig tradition, som jeg på ingen måde vil være foruden.

Min svigermor er simplethen så sød. Hun sørger for det VILDESTE dekorationsbord år efter år. Der er seriøst ALT hvad hjertet begærer af nipseting til vores mesterværker. Hun bruger et helt år på at indsamle planter, kogler, mos, sjove dippedutter osv osv.

Tænk hvor meget tid vi (aaaarrgh.. HUN) kan spare på at klikke disse kasser hjem istedet. Priserne strater fra 150 kroner. WHAT – det er billigt. Find pakkerne HER.
skaermbillede-2016-11-14-kl-16-15-27

Nu er der altså ingen undskyldninger for IKKE at gå juleamok i de små hjem derude 🙂

<3-LAU

 

   

2 kommentarer

 • I vores familie er der også Store Dekorations Dag – det viser sig dog, at man bliver udelukket, hvis man år efter år nægter at dekorere

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   Hahahah.. Så er man jo heller ikke en del af fællesskabet vel? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Økonomi gav mig kuldegysninger