ADIDAS RUNNERS OF COPENHAGEN

To løb på én weekend

Halla halla amigas

Den her weekend har været den mest aktive, jeg har haft længe. Jeg har simpelthen nået at deltage i hele to løb. Det ene er jeg mere stolt af end det andet – men begge har været en kæmpe oplevelse.

Som jeg fortalte jer om HER, var jeg jo bange for ikke at overleve gårsdagens løb. Tough Viking. Men ved I hvad? Det gik SÅ godt. Der var dog en forhindring eller to jeg ikke kunne gennemføre og måtte derfor tage 30 straf-burpees. Bare 30.. Shit den var led. Jeg kunne bl.a. ikke gennemføre den forhindring med den 5 meter højre rampe.  Her skulle man løbe op af rampen, gribe fat i reb og hive sig den sidste meter op. Tilgengæld har jeg fået nogle rigtig flotte store hudafskrabninger på armene, da jeg gled ned af rampen i mit sølle forsøg (totalt amatør at glide ned af rampen – PÅ ARMENE). Doh!

Her er jeg lige kommet i mål og er pæææænt stolt af mig selv (jeg har ikke tjekket min tid, men tror et sted mellem halvanden-to timer-ish):

image    Skærmbillede 2016-06-12 kl. 17.26.33    Skærmbillede 2016-06-12 kl. 17.29.20 image image Tough Viking er en pisse fed oplevelse, som jeg aldrig nogensinde vil glemme. Jeg vil anbefale alle (som har en nogenlunde grundform) at prøve dette. Jeg har aldrig mærket adrenalinen pumpe så meget rundt i kroppen på den måde før. Det var et kæmpe kick, at lave så mange ting der er tooootalt ude for min comfort zone. Bl.a. at løbe gennem 20 amerikanske fordboldspiller, der bare er ude på at nakke dig, med en kæmpe pude. Jeg skreg (eller nærmere brølede som en lille bjørn) hele vejen igennem den forhindring, fordi jeg var så bange og oppe at køre på samme tid. LOL. Shit en dag.

IDAG stod den så på The Color Run sammen med BitteBitte. The Color Run er jo kun 5K, men det er de gladeste 5K jeg nogensinde har løbet. Ved hver kilometer er der en farvestation, der nakker dig med det her farvestøv eller hvad fanden det nu er. Godt smager det i hvert fald ikke OG det ved jeg, fordi jeg blev sprøjtet direkte ind i kæften med det blå farvestøv, så jeg spyttede blåt resten af turen. Suuuuper 😉

Trods det blå spyt, så var det altså noget af en oplevelse. Der er rigtig mange børnefamilier, det skal man bare lige være obs på, hvis man ikke kan overskue den slags. Måske det faktisk mere er en note-to-myself til næste gang. Fordi jeg skal 100% løbe Color Run igen 🙂

imageimageimageimageJeg håber I har haft en fed weekend og har drukket et par glas rosé for mig. Rigtig god søndag homies.

<3 LAU

   

1 kommentar

  • Interesante articulo . Aprendo algo con cada web todos los días. Siempre es estimulante poder disfrutar el contenido de otros escritores. Me gustaría usar algo de tu blog en mi web, naturalmente dejare un enlace , si me lo permites. Gracias por compartir.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ADIDAS RUNNERS OF COPENHAGEN