OUTFIT: det blødeste sæt

Udvalget af mænd i København

Jeg har fået adgang til min gamle blog Twinnies. Kan I huske den?

Der har jeg siddet og kigget gamle blogindlæg igennem og hold nu magle hvor er der mange episke indlæg (hvis jeg selv skal sige det). Jeg er sgu så sjov 😉

“Udvalget af mænd i København” var ét af mine mest læste blogindlæg tilbage i 2015. Jeg synes lige I skal få fornøjelsen af at læse eller genlæse dette. Værsgo:

(Udgivet d. 20. august 2015)

______________________________________

Nååå.. Jeg tænkte nok at overskriften – Udvalget af mænd i København – kunne lokke dig ind på vores blog. Hør nu lige engang. Det her er faktisk et ret interessant emne. Er du klar til at nikke genkendende eller bare få dig en god griner over mine yderst snæversynede observationer?

Sagen er nemlig den, at jeg gennem længere tid har gået og overvejet om ham dér, ham den anden eller den helt tredje kunne være noget for mine singleveninder. Hver gang har jeg konstateret følgende: “NEJ!!!”. Det er derfor gået op for mig, at udvalget af mænd i København er ekstremt snævert. Der er et par få – men meget gennemgående – tendenser hos mænd, ligesom der vel egentlig også er hos os piger.

Jeg har talt mig frem til at du sådan cirka kan vælge mellem 4 forskellige typer mænd i København. Læs lige med engang og se om du kan genkende én eller flere af nedenstående:

Type 1 – Hurtigknepperen

Hurtigknepperen hedder oftest et meget dansk navn som Søren, Morten, Anders eller Peter. Lad os kalde ham Morten i denne beskrivelse. Morten er en selvsikker fyr, gerne med lidt slikhår, masser af hårvoks og helst heeeelt glatbarberet – altså i ansigtet ing? Nogle gange tror jeg faktisk at han også bruger selvbruner i ansigtet – ingen kan umuligt have den der Alanyatan hele året rundt.

Anyway. Morten er naturligvis Key Account Manager for enten TDC eller 3 mobil. Han er en dygtig sælger og kan sælge sand i Sahara og specielt sig selv, dog på den der virkelige kiksede måde. Han ved hvad pigerne vil høre (tror han), hvorfor det altid vrimler med teenagepiger om ham i byen, da de er de eneste der falder for hans munddiarré.

Han har et kæmpe udvalg af Ralph Lauren skjorter i alle de kiksede farver såsom: lilla, lyselilla, lyserød, mintgrøn, lysegul, pastel blå og dén i snerten af pink. Dog ikke i det lækre tykke stof kaldet oxford cotton (som alle med sund fornuft ellers ville købe) men i det tynde skjortestof, hvor man får pandekager under armene efter 5 minutter. Mums filibaba.

Morten har INGEN smag i sko what so ever. Han tager altid hans spidse og helt slidte brune lædersko på på arbejde til et par ligeså slidte jeans, hvor han har jogget så meget i buksebenene bagtil at man næsten kan se hans ankler. Hvis han rigtig skal ud og føre sig frem hiver han de hvide sneakers på, gerne med velcrolukning, et italiensk flag på siden og også en smule spidse. Et par meget hurtige sko – deraf hurtigknepperen.

Type 2 – Fiskarlen

Fiskarlen hedder oftest noget med ch eller ph. Noget á la Christoffer, Christopher eller Christophffer. Det sidste er den helt unikke stavemåde, hvilket indikerer: “He’s one of a kind” (i hvert fald ifølge ham selv).

Christophffer har gået på eller er i gang med sin uddannelse på CBS. I modsætningen til Morten køber han alle sine Ralph skjorter i oxford cotten – jeg tror nærmest vi kan kalde det hans (skole)uniform, da ALLE andre omkring ham og på CBS går i præcis samme mondering. Hans ambitioner for fremtiden er enormt høje og det er faktisk ret interessant at høre om – bortset fra det meste af hans ævl og bævl bare bliver ved snakken. Der er nemlig langt fra snak til handling hos denne herre.

Om sommeren går han med de såkaldte italienske sokker (bare fødder i skoene) og det skal helst være i mokkasiner med en lille kvast på snuden og et stort ombuk på de kakifarvede chinos. Han har desuden en lysegul kabelstrik bundet om halsen. Kender type ing?

Han er alt i alt en rigtig sød fyr – men jeg ville ikke stole på ham! Han ved godt selv han er lækker og der er derfor rigtig mange tøser (det skal dog helt være dem med langt hår, perleøreringe og Chaneltasker) der gerne vil have fingrene i ham. Det bliver en though kamp og spørgsmålet er om du magter det?

Type 3 – Prollerten

Prollerten hedder selvfølgelig Brian, Tommy, Ronny eller Jimmy. Jimmys største drøm er at få en motherfucker øse med kæmpe fælge, en bas der giver eftersmæld 10 minutter efter han er kørt forbi dig og neonfarvede fartstriber langs siden. Overdrivelse fremmer selvfølgelig forståelsen – but you know.

Jimmy arbejder som mekaniker, så kan han nemlig få lov at skrue på andre biler end hans egen. Udover hans store passion der er arbejdet og hans bil, er der selvfølgelig én ting – ej to faktisk – der tager alt hans tid. Wait for it…

Træning og tatoveringer. Bum!

Han bruger gerne 2 timers tid i træningscenteret om dagen – hver evig eneste dag – og når han kommer hjem bliver der også brugt lang tid på maden. Eller.. Maden og maden. Der bliver i hvert fald tænkt længe over hvilken smag proteinshaken skal have i dag. Livets store beslutninger du ved.

Hvis du vil have fingrene i den her charmerende tyr skal du blot have en Å-skål, lange røde extensions og være negletekniker. Kan du matche det krav, så er han din.

Type 4 – Fazzz-Jan

Åhhh ja. Fazzz-Jan manden (udtales: Fashion). Han er en sgu en mærkelig snegl, hvis du spørger mig. Han hedder oftest noget lidt outreret som Storm, Noah eller Matheo.

Storm bor på Nørrebro, men er opvokset et sted i forstæderne. Han er dog blevet en inkarneret Nørrebro’er og kommer næsten aldrig uden for denne bydel. Med mindre det er til Distortion, Roskilde eller andre festivalligende events. Hans yndlings outfit er hans lidt forvaskede Levis 500, en lidt forvasket hvid random t-shirt, Vans og en af de der kasketter der meget flade i det. Dem der ligner lidt en gammeldags cykelkasket.

Storm har ikke store planer med fremtiden. Han lever meget i nuet og tager bare én dag af gangen. Carpe diem som man siger. Derfor skifter han job som vi andre skifter underbukser. Dét job han har haft længst tid er som pædagogmedhjælper i en vuggestue. Som de fleste piger nok ville tænke: ”Han kan godt lide børn og så bliver han en god far.. Jade, jade, jade, bla, bla, bla..”. Sååååhhh deeeet!

Storm har 2 fritidsinteresser der fylder meget. Hans skateboard og hans band. Og øl. Og joints. Og vennerne. Og fester. Og musik. Og film.. Jaa.. Der var så lidt flere end 2 fritidsinteresser. Derfor er der altså ikke meget tid til det der med kæresteri.

Hvis du dog gerne vil have fingrene i en Fazzz-Jan, er mit bedste råd til dig at invitere ham på en lille rustik kaffebar og servere ham en espresso og en smøg!

image

Go get them (not so charming boys) guuurls 😉

<3 -LAU

   

5 kommentarer

 • Åhhh hvilken skøn lørdags(gen)læsning. Skide sjovt indlæg – både sidste år, og i år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  hahaha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M.

  Du mangler helt sikkert Vesterbroeren: Ham der kun til nøds forlader bydelen, går til ferniseringer på VESS, læser retorik eller filosofi på KU og går mere op i sit tøj og hår end de piger han samler op på de ‘nye’ brune værtshuse. Altså med andre ord, dem som var selverklærede hipstere i 2011..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   HAHAHAH..

   Han mangler 100 %.

   Det kunne være jeg skulle lave en revideret version á la 2016/2017 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: det blødeste sæt