OUTFIT: glimmer suit

Ugen der gik: nytår, opkast og flad mave (forhåbentlig)

Lørdag må betyde en omgang ugen der gik. Lad os starte med sidste lørdag:

Jeg ret overbevist om, at vi alle sammen lavede nogenlunde det samme sidste lørdag. Fejrede nytår, spiste dejlig mad og hoppede ned fra sofaen. Jeg var så heldig at være inviteret hjem til min bedste veninde og hendes kæreste på Gammel Kongevej. Vi blev 13 mennesker til middag og nytårshygge. RobRob, min bedste venindes kæreste og Marc (ham der ejer Clarrods & Co) stod simpelthen for madlavningen. Alt var hjemmelavet og jeg kan love jer for at det var lækkert. Så lækkert at jeg ikke nåede at tage billeder af noget af det, før det var væk. Dagen efter fantaserede jeg, om det kød vi fik serveret. Det var så mørt og lækkert.

img_7372 img_7369Adskillige drinks (og et nytår) senere smuttede vi alle sammen videre til et andet hold af venner, der (sjovt nok også) havde middag. Vi havde på forhånd aftalt at slå det hele sammen, så vi kunne få en gang i en god gammeldags privatfest. Inden det gik hen og blev en væskeægte abefest, fik vi den geniale idé (eller..) at lave The Mannequin Challenge. Hvis I ikke har hørt om det før, så handler det om, at hele selskabet skal stå helt stille, mens man filmer – så man ligner mannequiner. Er I med? 😉

Jeg tror vi prøvede at filme det 5 gange. Her er ét af vores forsøg:

I denne uge havde jeg mit aller første adidasløb med mig selv som host. Der dukkede sgu 13 personer om, som gerne ville løbe med Laulau. Mega fedt altså. Husk vi løber igen næste onsdag. På onsdag bliver det 5K i pace 6.00, så alle kan trække vejret undervejs. Meld jer til lige HER.

img_7406 5326a88b-d3e9-4ccd-95a9-974d886229e7

Desuden er jeg startet på mit træningsforløb med min nye personlige træner Lineslivsstil (og Chris), som jeg forklarede jer om HER. Vi har været hos Line 2 gange i denne uge og jeg kan godt fortælle jer at hun er led (men også sød). Så led at jeg var ved at kaste op i torsdags under vores træning. Line siger, at det er fordi, jeg ikke havde spist inden træningen – det vælger jeg at tro på (jeg kan da umuligt være sådan en slapsvans) 😉

Jeg kan love jer for, at vi giver den gas som aldrig før. Det er med åndedrætbesvær og propper for ørerne. Jeg får altid propper i ørerne, når jeg giver den ekstra meget gas. Jeg kan næsten ikke sidde oprejst i dag, fordi mine mavemuskler er så hjernedødt ømme, at det slet ikke er til at beskrive.

Jeg er HELT VILDT oppe og køre over dette forløb og kan slet ikke vente til næste træning. Det er SUPER inspirerende at lære så mange nye øvelser at kende + jeg bliver presset til det yderste. Det ville jo aldrig være sket, hvis jeg bare trænede alene. Derudover er det virkelig rart, at jeg er begyndt at tænke lidt mere over, hvad jeg kommer i kæften. Jeg må nemlig kun spise 1500 kalorier om dagen, som jeg holder track på i den app der hedder Lifesum (den kender i garanteret allerede). Det er faktisk ligesom at køre en konkurrence mod sig selv. Hver evig eneste dag gælder det om at nå målet – hvilket jeg naturligvis har.. Hver dag!

Vores aller første dag, skulle vi naturligvis lige vejes, måles, nappes i dellerne af fedttangen og dokumentere vores nuværende kroppe på billeder – KUN i undertøj. FØJ! Godt jeg ikke har de billeder. Jeg håber, virkelig man kan se forskel efter 12 uger. Ellers får I altså ikke lov til at se før-billederne 🙂

img_7396

Det var egentlig bare det jeg lige ville fortælle jer.

Hav en rigtig dejlig weekend.

<3- LAU

   

3 kommentarer

 • Louise

  Kan man få dig til at skrive til om, hvad du spiser på en dag, når det kun må indtage 1500 kalorier? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   Hej Louise..

   Det kan du tro. Jeg tager lige en masse billeder, de næste par dage og vender stærkt tilbage med et blogindlæg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gustavo Woltmann

  Det lyder som om, du havde en rigtig god nytårsaften og at der var gang i den. God løbetur!

  Gustavo Woltmann

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: glimmer suit