Jeg bliver slagtet på lørdag

Ugen der gik: paintball, pizza og pæne negle

imageJeg var så heldig at få en shellacmaskine i fødselsdagsgave (tilbage i november) af Robert. Jeg kan nemlig ikke undvære shellac og kæft det er dyrt at få det lavet hos prof. negledamer hver og hver anden uge. Jep – du læser rigtigt. Hver og hveranden uge(!) skulle jeg have lavet det. Jeg kan nemlig ikke finde ud af at passe på neglene. Jeg banker dem altid ind i ting, så der mangler en halv (shellac) negl. Dét med at lægge shellac får jeg RIGTIG meget tid til at gå med i løbet af ugen.imageForrige weekend havde min veninde Micha og jeg planlagt en lidt anderledes lørdag for os selv og nogle af vores venner. Vi er ikke kørt død i middage og vinbarer, men nogen gange må der gerne være lidt mere action på drengen. Derfor havde vi helt spontant lavet en hemmelig dag for vores kærester. Vi havde arrangeret en hel dag med paintball med mange af deres og vores venner – efterfulgt af en middag med hele pivtøjet. Her kan I se dem i bilen – på bagsædet – med bind for øjnene. Det havde vi det ret sjovt over. image image image image image imageEfter 2 timers krig på paintballbanerne, så vi ud som ovenfor. Svedige, glade, såret og med gul maling i håret. Vores hold på 8 spillede mod et hold med 6 store fyre der havde polterabend. De var totalt over-tatoverede, lød aller mest som nogen fra Amager (ikke fordi det er noget galt i det – but you know) og lignede nogen der var klar til at æde os levende. Jeg var ret nervøs, skulle jeg lige hilse at sige. Jeg har aldrig prøvet paintball før, så jeg skulle lige prøve at blive ramt et par gange, før jeg turde at løbe rundt på banen som en sindssyg og nakke Amagerdrengene. Vi spillede i 2 timer og jeg kunne sagtens have spillet 2 mere. Så sjovt var det. Vi havde en rigtig torsk af en instruktør – typen der stod og sagde til alle mændende at de skulle skyde kællingerne i patterne, så ville de hurtigt vinde.. What? Anyway.. Jeg kan dog stadig godt anbefale stedet. Læs mere om Kongelunden HER.imageVores aktive dag endte naturligvis på Rossopomodoro på Illums Tagterrasse. Hvor ellers? 😉  Her blev der kørt pizza, desserter, vino og aperol spritzer ned til den helt store guldmedalje. Derefter endte vi på den nye cocktailbar/natklub Le Bambole. Shjit et fedt sted. Læs mere om den nye bar HER.imageKærestedate med take away til Nyhavn. Det her er blandt andet én af de ting jeg elsker ved sommer. Man er konstant ude og lave ting. Selv aftensmaden spises ude. I LÅÅÅVE IT. imageMere mad.. Jeg elsker mad. Her et det et lille recap fra en grilldate med et vennepar. Vandmelon, feta, græskarkerner og basilikum. Så er sommersalaten altså i hus. imageI lørdags var jeg til kandidatfest hos min søde veninden Mette. Den seje tøs er nu jurist og havde i den anledning inviteret til kæmpe havefest hos hendes forældre i Chalottenlund. Det var SÅ fint et arrangement der endte med ølstafet og vild dans i haven senere på aftenen. Her står Julius og jeg og poser alt hvad vi har lært. Julius er en af dem jeg kender med den fedeste og modigeste stil. Tjek lige hans Gucci-flower-power-suit her. Sej hva? I kan se mere til Julle på IG HER (hans virksomhedsprofil) og HER (privatprofil).imageEj så var jeg også inde og se Kong Arthur i Ulvedalene forleden. Er der nogen af jer, der har set den, som kan give mig ret i at det er for vild en opsætning? Hold da kæft et show. Jeg vil ikke nævne noget, hvis der nu sidder nogen derude og skal ind og se det. Jeg kan blot sige at det var en oplevelse jeg sent vil glemme. Her på billedet ovenfor sidder vi lige og spiser hjemmebragt aftensmad i Dyrehaven. Nøøøj hvor hyggemonade. imageNååå.. Her tager jeg bare lige BitteBitte på brystet efter vores morgentræning med Bittes PT’er Line.

Så det var bare lige dét.

<3 LAU

   

2 kommentarer

 • Sofie

  Sad I på A,B eller C rækker til Kong Arthur? Jeg er fattigrøvsstuderende, så overvejer om C kan gå an eller om det er helt skod. Vh Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   Hahah.. Jeg hader at være fattigrøvsstuderende.. Jeg kan sgu ikke huske hvilket bogstav – men vi sad på 11. række. Det fungerede virkelig godt! Jeg kunne forestille mig at hvis du sidder HELT oppe bagi at det er lidt svært at se skuespillernes mimik.. Men der sker så mange sindssyge ting på scenen hele tiden, som du ikke behøver at nærstudere..

   Go for it!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg bliver slagtet på lørdag