Mjilitjær er det nye sort (igen)

UGEN DER GIK: Rørvig, vinsmagning og pøller – masser af pøller.

Så er der tilføjet en ny kategori til bloggen – UGEN DER GIK. Dem som fulgte med på den gamle blog kender den måske allerede, da det var en ret populær kategori på daværende tidspunkt – så hvorfor ikke blive ved med det!? Kategorien kommer til at omhandle alle de ligegyldige ting (vil nogen nok mene) jeg har lavet ugen forinden. Ret kreativt fundet på ing? 😉

So here it goes:

imageLige ved siden af mit overseje job – hos Bloggers Delight – ligger der en Matchabar der hedder ByOh. Der kommer vi ret meget skulle jeg lige hilse og sige. Anyway – de har fået en softicemaskine, hvori de laver MATCHA SOFTICE. De her is er altså turen værd til Vesterbro, hvor caféen ligger. Mums filibaba for en lækker is.

imageimage Fredag i sidste uge havde jeg arrangeret en vinsmagning for 15 af mine venner og veninder på min yndlingsvinbar Clarrods og Co. Vinbaren ligger på Store Strandstræde 19 – en sidegade til Nyhavn. Vi var samlet 16 personer til en omgang vinsmagning. 3 glas røde og 3 glas hvide. Mark som har baren dernede var VIRKELIG gavmild med at fylde op i glassene, så I kan næsten gætte jer til at det endte med en abefest. På en eller anden måde formår jeg dog ALTID at gå derfra stanghamrende beruset. Så det kan altså ogå varmt anbefales 😉  På billedet ovenfor tog vi lige en hurtig omgang aftensmad i Torvehallerne inden vi skulle samles på Clarrods.

imageDagen efter vinsmagning var jeg til fødselsdag i Vedbæk hos en af min kærestes venner. Jeg lå det meste af dagen på det her tæppe og havde tømmergøjser. Føj!

imageSå var der grillaften i Hørsholm hos mine søde svigerforældre. Det indebærer selvfølgelig PØLLER. Mere om pøller senere 😉 Forresten kan I følge mig på snappen på brugernavnet @laulaubaubau (hvad ellers).

imageJa…. Her ligger jeg og prøver at tage et rigtig sejt billede – troede jeg selv. Det her foregår en morgen efter intervaller på Østerbro Stadium. Meningen var at det skulle ligne at jeg løb, mens jeg lå ned. Giver det mening? Det var i hvert fald KÆMPE fail og folk gloede noget så underligt på mig og min Instagram husband da vi havde gang i det her freakshow kl. 8 om morgenen i fælleren. Christ!!

 imageMunthe har fået ny flagshipstore i Store Regnegade. De holdte det fineste morgenmadsevent forleden dag. Man kunne simpelthen lave en custommade hindbærsnitte. Say whaaaaat? Jeg er jo verdens største sucker for farven lyserød – så jeg var helt vild i varmen over at måtte få min helt egen hindbærsnitte med hjem.

image image

Min mor og hendes mand har i efteråret 2015 købt det skønneste sommerhus i Rørvig – 600 meter fra den lækreste strand. Jeg må nok lige have lov at sige at jeg er blevet psyko Rørvigfan. Hvis der fandtes en fanklub meldte jeg mig ind!! Shit hvor er der bare skønt deroppe. Er der nogen af jer der også har sommerhus i Rørvig?

imageJeg har jo advaret jer om at jeg ikke er så skide selvhøjtidelig. Så de her billeder af mit naturella face må I lige bide i jer 😉 Grunden til at lige det her billede SKULLE med i UGEN DER GIK er jo fordi I skal se den brændestabel i baggrunden. DEN HAR JEG LAVET!! Jeg har faktisk lavet hele 5 stk rundt omkring på grunden #rosmignu #somiligenu.

image Så kom der pøller.. Masser af pøller. Det er noliferen her der har bagt 70(!) pøllehorn. Jeg må lige have lov at understrege at det har jeg altså aldrig nogensinde bagt før – jeg har faktisk aldrig nogensinde bagt noget som helst før. De smagte sgu godt. Punktum.

image image

Ikke en UGEN DER GIK uden løb jo.. Jeg fik nogle dejlige ture i Rørvig. Jeg bliver så glad af de løbeture – I skulle tage at prøve det 😉

image

Afslutningsvis vil jeg lige vise jer stranden i Rørvig. Hvad siger I så? Bumbum hva? Og så er der vist også nok Rørvig-propaganda  for denne gang.

Vi ses gurlfriends. Eller skrives.. Eller vi snakkes.. Eller hvad fanden man nu siger på sådan en blog her. Ha’ det bra eller.. Whatever!

<3 LAU

   

2 kommentarer

 • Mette

  Laura, jeg bringer dig hermed dit nye yndlingsord: Er man lokal fra Rørvigområdet, kaldes Rørvig for Rørlars 😀 Værs’go!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   Orrrghh.. Det glæder jeg mig til at bruge.. hahahah

   Jeg ringer til min mor med det samme (der er taget i sommerhus i weekenden) og spørger hvordan det står til i Rørlars 😉

   Tak Mette <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mjilitjær er det nye sort (igen)